Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 02, 2016

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Το πόσο υποκριτικό, καθεστωτικό και εθνομηδενιστικό κόμμα είναι το ΚΚΕ αποκαλύφθηκε ακόμα μια φορά με την στάση του στο λαθρονομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες από την Βουλή, αλλά και από τον σχολιασμό του «Ριζοσπάστη» στην ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Να τονιστεί ότι το συστημικό ΚΚΕ ψήφισε «παρών» στα άρθρα 5,19,22,43,45 και 72 που προβλέπουν τις διαδικασίες σίτισης, στέγασης, χορήγησης ασύλου και νομικής συνδρομής στους λαθρομετανάστες και ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ το άρθρο 67 για «παραμονή αλλοδαπού για ανθρωπιστικούς λόγους σε περίπτωση που η αίτηση διεθνούς προστασίας έχει απορριφθεί τελεσίδικα«.

Μόνο η Χρυσή Αυγή καταψήφισε στο σύνολο και επί των άρθρων το λαθρονομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, γι΄αυτό και ο «Ριζοσπάστης» έγραψε χαρακτηριστικά:...


«Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, επιδόθηκε στο γνωστό ρατσιστικό παραλήρημα, όχι μόνο καλύπτοντας πλήρως κυβέρνηση και ιμπεριαλιστές, αλλά λίγο – πολύ προσπάθησε να πείσει ότι η κυβέρνηση έχει φροντίσει, ώστε οι πρόσφυγες να ζουν εδώ έναν παράδεισο. «Είναι δυνατόν να μιλάτε για εργασιακά δικαιώματα προσφύγων και παράτυπων μεταναστών την ώρα που η ανεργία είναι στο 25%», είπε, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγός έκανε λόγο για «πρόσφυγες που έχουν χορτάσει» και για μετανάστες που τους έχει εξασφαλιστεί η διαμονή σε πεντάστερα ξενοδοχεία».

Το ότι ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής κάλυψε (!) με την ομιλία του «κυβέρνηση και ιμπεριαλιστές» είναι πράγματι ανάξιο σχολιασμού και χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Από τα γραφόμενα των μπολσεβικών φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν χάσει το λαϊκό έρεισμα και δεν μπορούν να απαντήσουν στις αλήθειες της Χρυσής Αυγής.

Καμμία απάντηση για το γεγονός ότι η ανθελληνική κυβέρνηση μεριμνά για την σίτιση, στέγαση και εργασία των λαθρομεταναστών, την ίδια ώρα που οι Έλληνες μαστίζονται από την φτώχεια και την ανεργία. Το προδοτικό ΚΚΕ είναι στην ίδια γραμμή του «συνταγματικού τόξου» πρώτα οι λαθρομετανάστες, στον Καιάδα οι Έλληνες. Είναι γνωστό εξάλλου ότι ελλείψει ψηφοφόρων το ΚΚΕ έχει από καιρού κάνει άνοιγμα στους λαθρομετανάστες, γιατί οι Έλληνες έχουν αφυπνιστεί!

Τέλος, καμμία απάντηση δεν θα ακούσουμε από τους μπολσεβίκους για τα σοβαρά επεισόδια που προκαλούν οι λαθρομετανάστες σε όλη την Ελλάδα και το γεγονός ότι πετούν στα σκουπίδια όλα όσα τους προσφέρει αφειδώς η εθνομηδενιστική κυβέρνηση.

Είναι ξεκάθαρο πως οι μπολσεβίκοι παραμένουν πιστοί στην γραμμή: «Πρώτα οι λαθρομετανάστες»!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών