Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 02, 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ, Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ

tou-pire-kai-ta-skalp-tou-kuriakou-o-tsipras
Γράφει ο Αντίοχος

Έχουμε τονίσει από τη μεγάλη τριτομνημονιακή νύχτα της 14ης Αυγούστου 2015 και δώθε, ότι στην Μπανανία Ελλαδιστάν, υπάρχει μια άτυπη «μεγάλη συγκυβέρνηση» όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, υπό την υψηλή εποπτεία της φράου Μέρκελ, του Σόρος και λοιπών τοκογλυφικών δυνάμεων.
Κι αυτό δε φάνηκε μόνο τη μαύρη νύχτα που μας φόρτωσαν στην πλάτη το τρίτο Μνημόνιο, αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπου υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες για....
την εμφανή συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων. Όπως για παράδειγμα στον ξεσηκωμό των αγροτών, όπου η νουδούλα σφύριζε αδιάφορα, ενώ χρειάστηκε και η επιστράτευση του… τιμημένου κουκουέ (το κόμμα σου χαφιέ!) για να αποφευχθούν τα χειρότερα και στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, στο οποίο η νουδούλα ακολούθησε συναινετική πολιτική – για «το καλό της χώρας»!
Επειδή αυτές τις μέρες μπορεί να επιχειρήσουν να σας παραπλανήσουν οι διάφοροι Μπουμπούκοι,  σας πληροφορούμε ότι η πονηρή νουδούλα, ενώ «καταψήφισε» επί της αρχής –για τα μάτια του κόσμου- στη συνέχεια υπερψήφισε την συμφωνία μετατροπής της Ελλάδος σε ισλαμικό προτεκτοράτο, υπερψηφίζοντας τα βασικά άρθρα, 18,23,24, 33-45, 47-66, 73, 75 του λαθρομεταναστευτικού νομοσχεδίου που κατέθεσαν οι συριζοψεκασμένοι.
(ΥΓ): Σκασμός Μπουμπούκο-οι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών