Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 02, 2016

ΠΑΛΙ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δημιουργεί την επικαιρότητα...Η "αποκάλυψη" του Θεοδωράκη για την ανάθεση δημιουργία-σκάνδαλο Hot Spot στην Αργολίδα ήταν μια.....αποκάλυψη του Γ. Λαγού από τις 17 Μαρτίου


Πρώτος ο Συναγωνιστής Λαγός έφερε στην Βουλή το ζήτημα της εγκατάστασης λαθρομεταναστών στην Αργολίδα σε ξενοδοχείο πολιτευτή των Ανέλ!

Οι δήθεν αποκαλύψεις του Σταύρου Θεοδωράκη, τον οποίο προσπαθούν να κρατήσουν... ζωντανό τα βρώμικα κανάλια της διαπλοκής

Σήμερα τα χρεοκοπημένα κανάλια της διαπλοκής και τα παπαγαλάκια τους θέλησαν να δώσουν φιλί ζωής στο πολιτικό πτώμα του "Ποταμιού", ότι δήθεν έχει οντότητα και κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ.
Έτσι όλοι πρόβαλλαν τις αποκαλύψεις του Θεοδωράκη για το ξενοδοχείο λαθρομεταναστών στην Αργολίδα, συμφερόντων στελέχους των Ανέλ και ότι ο στρατός έχει γίνει υπηρέτης των λαθρομεταναστών.
Αποκαλύψεις που κάνει εδώ και μήνες καθημερινά η Χρυσή Αυγή, τις οποίες μάλιστα φέρνει στην Βουλή, αλλά αποσιωπούνται παντελώς!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ερώτηση του Συναγωνιστή Λαγού, ο οποίος από τις 17 Μαρτίου έχει ερωτήσει τα αρμόδια υπουργεία για το σκάνδαλο με το ξενοδοχείο λαθρομεταναστών στην Αργολίδα.
Οι... αρμόδιοι υπουργοί του Σύριζα, Παππάς και Μουζάλας, ο μεν πρώτος απάντησε πως....
δεν είναι αρμοδιότητά του και ο δεύτερος και τραγικότερος απάντησε ότι... δεν απαντάει στην "ρατσιστική" Χρυσή Αυγή!
Παραδίδουμε όλους τους εκπροσώπους των αποκομμάτων του "συνταγματικού τόξου" στην χλεύη του ελληνικού λαού!
Παραθέτουμε ολόκληρη την σχετική ερώτηση του Συναγωνιστή Λαγού:
ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ: «Σχετικά με την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην Αργολίδα»
Παρά τα περί αντιθέτου διαδιδόμενα, αποβιβάστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες στην Αργολίδα μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και συγκεκριμένα την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, λαθρομετανάστες από Ιράκ, Πακιστάν και Σομαλία, οι περισσότεροι από τους οποίους  εξεδήλωσαν την επιθυμία τους, να εγκατασταθούν μονίμως στην Αργολίδα. Ήδη σε συνεννόηση με εκπροσώπους ΜΚΟ και αναρχικούς πυρήνες της Αργολίδας, 140 άτομα, άντρες, γυναίκες και παιδιά εγκαταστάθηκαν στο ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ στο Πόρτο Χέλι και 52 άλλοι εγκαταστάθηκαν στο Λυγουριό, σχεδόν μία ανάσα από το θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο ΑΛΚΥΩΝ που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε κομματικό στέλεχος των ΑΝΕΛ και πρώην δήμαρχο, ο οποίος το ενοικίασε στην ΜΚΟ.
Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
Ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες; Για ποιό λόγο οι λαθρομετανάστες αυτοί και με ποια συνεννόηση έφτασαν στην Αργολίδα;
Έχουν πραγματοποιήσει εξετάσεις, ώστε να αποκλειστεί η περίπτωση να είναι φορείς μεταδοτικών νοσημάτων;
Επειδή το Πόρτο Χέλι είναι περιοχή με υψηλό τουρισμό και παρουσία των ανθρώπων αυτών πλήττει την εικόνα της περιοχής και έρχεται σε αντίθεση με την στόχευση προσέλκυσης υψηλής ποιότητας τουριστών, πώς σχεδιάζεται η απομάκρυνση των ανθρώπων αυτών από το Πόρτο Χέλι;
Αθήνα, 17/03/2016
Ο ερωτών Βουλευτής
Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών