Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 02, 2016

Ηχητικό Ντοκουμέντο από "αλληλέγγυο" των Hot Spots..."Τα ΜΜΕ λένε ψέματα...Σύριοι και Αφγανοί σφάζονται και απειλούν τους λιμενικούς" ΒΙΝΤΕΟ


Ένας «αλληλέγγυος» αποκαλύπτει: Για να απελευθερώσουν μαχαιροβγάλτη έγιναν τα επεισόδια στον Πειραιά - Τα ΜΜΕ λένε ψέμματα! ΗΧΗΤΙΚΟ

Γράψαμε ήδη για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον Πειραιά μετά την πορεία επίδειξη δύναμης των εγκληματικών συμμοριών της αριστεράς και λαθρομεταναστών, προκειμένου να τρομοκρατήσουν και να υποτάξουν τους Έλληνες πολίτες.
Από σύσσωμο τον καθεστωτικό Τύπο δόθηκε η είδηση πως τα επεισόδια έγιναν μεταξύ δύο διαφορετικών εθνοτικών ομάδων λαθρομεταναστών. Η πραγματικότητα, όμως, απέχει πάρα πολύ από την προπαγάνδα των καναλιών και των φυλλάδων, που σκοπό της έχει να καθησυχάζει τον Ελληνικό Λαό πριν την - για άλλη μία φορά - δραματική επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής με κάποιο επεισόδιο ή με κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα τζιχαντιστών.
Όπως, λοιπόν, δήλωσε σε αριστερή ιστοσελίδα ένας «αλληλέγγυος» γιατρός του Ερυθρού Σταυρού, ο λόγος για τα επεισόδια ήταν... άλλος. Δείτε τις δηλώσεις του:
«Ηταν στην....
απογευματινή βάρδια της Τετάρτης από τις 4 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ. Βλέπαμε εμπύρετα περιστατικά όταν ξεσπάει μία διαμάχη ανάμεσα σε έναν Αφγανό και ένα Σύρο. Ο Σύρος είχε επάνω του ένα μεγάλο μαχαίρι. Ειδοποιήθηκε το Λιμενικό και, πράγματι, οι άνδρες έσπευσαν γρήγορα στο σημείο, εντόπισαν τον Σύρο και τον έβαλαν στο αυτοκίνητο. Οι ομοεθνείς του εξαγριώθηκαν και άρχισαν να μαζεύονται γύρω από το αυτοκίνητο. Το κλωτσούσαν και απειλούσαν να το αναποδογυρίσουν.
Πανδαιμόνιο. Ενας άνδρας του Λιμενικού βγήκε από το αυτοκίνητο και με προτεταμένο το όπλο του, προσπαθώντας να απομακρύνει το οργισμένο πλήθος. Δεν τον φοβήθηκαν. Τους μιλούσαμε και εμείς, του Ερυθρού Σταυρού. Δεν μας άκουσαν. Τελικά οι του Λιμενικού άφησαν ελεύθερο τον άνδρα που είχαν βάλει στο αυτοκίνητο. Οι συμπατριώτες του άρχισαν να πανηγυρίζουν. Τον σήκωσαν στα χέρια.»
Η απελευθέρωση κρατουμένου και δη μαχαιροβγάλτη δολοφόνου ήταν, λοιπόν, ο λόγος για το ξέσπασμα των επεισοδίων, τα οποία δεν έγιναν μεταξύ Σύρων και Αφγανών, αλλά μεταξύ των λαθρομεταναστών, ως σύνολο, και των Ελλήνων Λιμενικών και Ιατρών που βρίσκονταν στο σημείο.
Το σκοπούμενο των ψεμμάτων προφανές: να μην αντιληφθούν οι Έλληνες τον κίνδυνο που έρχεται με την συναίνεση των πολιτικών κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής, όπως πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών