Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 26, 2016

Ο Μητσοτάκης βλέπει μπροστά και κηρύσσει πόλεμο κατά του... Εθνικισμού!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί να τον κοροϊδεύετε εσείς τον φον Κούλη, ότι «πως είναι έτσι το παιδί» και «τι να μας πει τώρα ο χλεχλές», αλλά ο Κούλης το’ χει πιάσει το νόημα! Και βλέπει μπροστά! Πολύ μπροστά! Ίσως γι’ αυτό έχει μονίμως αυτή την… τρομακτική έκφραση με τα… γουρλωμένα μάτια. Γιατί βλέπει το ζοφερό -γι’ αυτόν και τ’ αφεντικά του- μέλλον!

Έτσι, στην εκδήλωση για την ευρωπαϊκή πολιτική, που έγινε στα πλαίσια του συνεδρίου της νουδούλας, ο Κούλης έκανε σαφή προσδιορισμό του κυριοτέρου μελλοντικού εχθρού του συστήματος, στην Ελλάδα και την Ευρώπη ολόκληρη. Κι ο εχθρός αυτός είναι...
βεβαίως ο αναδυόμενος εθνικισμός!

Διαβάστε τι είπε ο γουρλομάτης, για να τον… παραδεχθείτε:
«Η μεγαλύτερη πρόκληση και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη δεν είναι άλλη από την αντιμετώπιση των δυνάμεων του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει εναλλακτική και αξιόπιστη πρόταση έναντι της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση. Η ΝΔ θα δείξει το δρόμο και στην Ευρώπη για την επερχόμενη ήττα των δυνάμεων του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Αυτή είναι η μεγάλη μάχη στην Ελλάδα και στη Ευρώπη».

(ΥΓ): Και που πας στη «μάχη» με τέτοια φάτσα, Κούλη μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών