Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 26, 2016

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ, ΓΙΑ ΠΕΣ… ΑΛΕΥΡΙ! Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων στον Α΄ Γύρο των προεδρικών εκλογών της Αυστρίας, επιχειρούν να κάνουν τα ντόπια κόκκινα ΜΜΕ, μετά από το πρώτο… σοκ. Και λένε διάφορα, αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν επαρκώς πως συνέβη ο θρίαμβος των εθνικιστών, ενώ οι κατεστημένοι κυβερνώντες είχαν προλάβει –εν όψει των εκλογών- να κλείσουν τα σύνορα της χώρας προ διμήνου.

Η αλήθεια, που καθόλου δεν θα αρέσει στον Μπουμπούκο και τους ομοίους του, είναι απλή, απλούστατη: όταν υπάρχει...
ένα πρόβλημα, ο κόσμος επιλέγει εκείνους που ξέρει ότι θα το διαχειριστούν καλύτερα – σύμφωνα με τις θελήσεις του, κι όχι όσους τσιρίζουν υποκριτικά στα τηλεπαράθυρα των «νταβατζήδων». Και ποιοι άλλοι εκτός των εθνικιστών μπορούν να λύσουν κατά τον καλύτερο τρόπο το λεγόμενο «μεταναστευτικό»;

Κλείνοντας, λοιπόν, τα σύνορα η αυστριακή ψοφοδεξιά (που συγκυβερνά με το αυστριακό «ΠΑΣΟΚ») και αναδεικνύοντας το θέμα σε υψίστης σημασίας, έριξε στην ουσία –και άθελά της- νερό στο μύλο των εθνικιστών. Ενώ οι ξύπνιοι ψοφοδεξιοί άλλων χωρών, το αγνοούν και σφυρίζουν κλέφτικα.

Γι’ αυτό, συμφωνούμε απολύτως με το αφελέστατο μπουμπουκαριό, που προσπαθεί να πείσει τον  φον Κούλη να αναδείξει η νουδούλα το λεγόμενο «προσφυγικό» σε πρώτο θέμα. Για να κάνουν οι Έλληνες τις συγκρίσεις τους και να καταλήξουν στο συμπέρασμα, ότι το μόνο κόμμα που ΕΓΓΥΑΤΑΙ την άμεση λύση του προβλήματος, είναι η Χρυσή Αυγή! Και μετά, να γίνουμε… Αυστρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών