Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 26, 2016

Σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο ξηλώνει το κοινωνικό κράτος: Μόνος υπερασπιστής των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, η Χρυσή Αυγή!


Σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο ξηλώνει το κοινωνικό κράτος: Μόνος υπερασπιστής των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, η Χρυσή Αυγή!

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα, με το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης, και το «Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας», δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις της κυβέρνησης. Ότι βρισκόμαστε, δηλαδή, αντιμέτωποι με έναν ακόμη σταθμό στην αντεθνική και αντιλαϊκή ιστορική διαδρομή των Μνημονίων. Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικά καινούργιο, τόσο στους προπαγανδιστικούς χειρισμούς που γίνονται όσο και στην βεβαιότητα για το τελικό αποτέλεσμα. Οι «διαφωνίες» της νυν κυβέρνησης (αλλά και αυτών που προηγήθηκαν στα μνημονιακά χρόνια) με τους διεθνείς τοκογλύφους αφορούν επιμέρους στοιχεία και όχι την ουσία. Αφορούν την κλιμάκωση των αντεθνικών και αντιλαϊκών μέτρων και όχι την φύση των ίδιων των μέτρων.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα είναι εκείνη που....
θα αποκτήσει τον τίτλο του δήμιου της Κοινωνικής Ασφάλισης. Αυτή την φορά δεν βρισκόμαστε αντιμέτωποι μόνο με περικοπές συντάξεων, όπως συνέβη άλλωστε τόσες φορές στα μνημονιακά χρόνια, ούτε με μια ριζική αντιασφαλιστική ανατροπή με μια κάποια μεταβατικότητα, όπως συνέβη με τους νόμους Λοβέρδου – Κουτρουμάκη. Τώρα πλέον βρισκόμαστε ουσιαστικά αντιμέτωποι με την κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης. Θα ήταν, όμως μονόπλευρο και αποπροσανατολιστικό να αποδοθούν όλες οι ευθύνες γι’ αυτή την προοπτική μόνο στη νυν συγκυβέρνηση, καθώς σύσσωμο το «ευρωπαϊκό μέτωπο» της αντιπολίτευσης του «συνταγματικού τόξου» ψήφισε «δαγκωτό» το περασμένο καλοκαίρι το τρίτο Μνημόνιο, φυσική προέκταση του οποίου αποτελεί και ο αφανισμός της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Η αγωνιστική συσπείρωση, λοιπόν, του Ελληνικού Λαού δεν μπορεί να γίνει κάτω από τα ψευδεπίγραφα λάβαρα «αντίστασης» ούτε της ΝΔ ούτε των υπολοίπων συστημικών κομμάτων. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα κληθεί, για μια ακόμη φορά, να γίνει το μετερίζι πολιτικής μάχης εντός και εκτός Βουλής, για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική οργανωμένη αντίσταση απέναντι στα αποικιοκρατικά σχέδια εξανδραποδισμού της Εθνικής Κυριαρχίας, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την πλήρη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών