Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 26, 2016

Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Χρυσή Αυγή


Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Χρυσή Αυγή

Ρεπορτάζ της Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά για την εφημερίδα "Εμπρός"

Η έναρξη της δράσης της «Εθνικής Ένωσης Α.Μ.Ε.Α.» υπό την αιγίδα του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή ανακοινώθηκε την Παρασκευή 15 Απριλίου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων της Χρυσής Αυγής, ο Άγγελος Κυζιράκος και η Μαρία Μιαούρη, ανέπτυξαν την μακρά διαδρομή μέχρι την δημιουργία της Ένωσης, καθώς και τους στόχους και το πρόγραμμα δράσης της.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου, Χρήστος Παππάς, ο....
βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος και ο επικεφαλής του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για τον Άλιμο, και Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου, Αντιπλοίαρχος Π.Ν. ε.α., Χάρης Μέξας. Παρόν ήταν και το ΕΜΠΡΟΣ με την διευθύντριά του Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά.

Ιδρυτικά μέλη της Ένωσης είναι μεταξύ άλλων η αδελφή του δολοφονημένου από παρακρατικούς την 1η Νοεμβρίου 2013, Γιώργου Φουντούλη, Ειρήνη, και η Κωνσταντίνα Ασλανίδου, Δημοτική Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικό του έντονου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για την Ένωση, είναι ότι ο αριθμός των ιδρυτικών μελών ξεπέρασε τα απαιτούμενα από τον Νόμο για την ίδρυσή της. Η κ. Μιαούρη αναλαμβάνει επίσης επικεφαλής του τομέα Α.Μ.Ε.Α. και Υγείας και ο κ. Κυζιράκος, Τομεάρχης Κοινωνικής Δικαιοσύνης και Αλληλεγγύης.
Η ίδρυση της Εθνικής Ένωσης Α.Μ.Ε.Α. έρχεται να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για τα άτομα με αναπηρία και να ακυρώσει την λάσπη των ανθελλήνων και την παραπληροφόρηση για την θέση των Α.Μ.Ε.Α. στο Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, όπως δημοσιεύθηκε στο 8ο Συνέδριο του κόμματος προβλέπεται «Ένταξη των ΑΜΕΑ στην κοινωνία μέσω της χρήσης των ικανοτήτων τους. Στην κατεύθυνση αυτή, θα ανατεθεί σε Έλληνες που υφίστανται οι ίδιοι προβλήματα αποδυνητικής αναπηρίας, η μελέτη και η υλοποίηση σχεδίου που θα οδηγήσει στην πλήρη άρση όλων των ψυχοδιανοητικών και διαρθρωτικών φραγμών σε βάρος των ΑΜΕΑ».

Από την κοινωνική συναναστροφή και την επαγγελματική εμπειρία μας, είναι πεποίθησή μας ότι τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές και άλλες δυσκολίες, έχουν ορισμένες επιπλέον ανάγκες τις οποίες η πολιτεία και η κοινωνία έχουν καθήκον και υποχρέωση να συνδράμουν, αλλά οι ίδιοι έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν Ειδικά Προσόντα τα οποία πρέπει να αναδειχθούν. Όπως οι ίδιοι τόνισαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, έχουν στην καρδιά τους χαραγμένο τον Μαίανδρο. Όσα συμβολίζει και εκφράζει, ας τους οδηγούν.
Η εφημερίδα μας θα σταθεί στο πλευρό των Α.Μ.Ε.Α. και δεσμεύεται να στηρίξει τον αγώνα της Ένωσης με κάθε τρόπο. Για τον λόγο αυτό, μια στήλη της εφημερίδας κάθε εβδομάδα, θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα προβλήματα και τις ανακοινώσεις της Εθνικής Ένωσης Α.Μ.Ε.Α. Ευχόμαστε στην Ένωση και τα μέλη της καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών