Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 07, 2016

ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ, ΟΙ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ.

Εδώ και λίγες εβδομάδες στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας άρχισε κατόπιν κυβερνητικής εντολής ο εθνικός διάλογος για το κυνήγι υπό την αιγίδα του αν. υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη, προερχόμενου από τους Οικολόγους Πράσινους (ναι ναι, αυτούς που αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία»).
Αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι τους θα απαγορευόταν διά ροπάλου το κυνήγι (επίσημη θέση τους), όπως είναι και επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ (και αυτοί αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία») αλλά και των λοιπών αριστερών.
Όχι φυσικά για τις δήθεν οικολογικές τους ανησυχίες, αυτές δεν τις είδαμε χρόνια τώρα όταν έβλεπαν το φως της δημοσιότητας στοιχεία και φωτογραφίες όπου αλλοδαποί κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα και των άλλων υποβαθμισμένων περιοχών τη πρωτεύουσας έγδερναν, σούβλιζαν και έτρωγαν αδέσποτα σκυλάκια. Καμία αντίδραση από μέρους τους.
Ούτε προχθές όταν έγινε από συνεργεία του Δήμου Μυτιλήνης καθαρισμός χώρου που..... διέμεναν πρόσφυγες και βρέθηκε μέσα σε σκηνή ένας φρεσκοσκοτωμένος σκύλος μάλλον προς βρώσιν.
Βλέπετε, η αριστερή τους ιδεοληψία δεν τους επιτρέπει ούτε καν την επίβλεψη του γεγονότος, πόσο μάλλον τις οποιεσδήποτε ακτιβιστικές τους ενέργειες κατά αυτών που σφάζουν και τρώνε σκύλους και γάτες.
Δεν διαμαρτυρήθηκαν ούτε για την ιερή μέθοδο σφαγής αμνών και βοοειδών από τους μουσουλμάνους (HALAL) ή τους εβραίους (LOSER) που αντιβαίνει κατάφορα την νομοθεσία στην Πατρίδα μας.
Αλλά ούτε αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που εχθρεύονται το κυνήγι. Οι πραγματικοί λόγοι που όλοι αυτοί οι προοδευτικοί, μισούν το κυνήγι και τους κυνηγούς, είναι ο στρατιωτικός τρόπος ζωής των κυνηγών, η εκπαίδευσή τους, η στολή παραλλαγής που φοράνε και πάνω απ΄όλα είναι το τουφέκι που κουβαλάνε και ξέρουν να το χρησιμοποιούν.
Οι σύντροφοι τα μισούν όλα αυτά και όταν αισθανθούν αρκετά δυνατοί τότε σκοπεύουν να τα καταργήσουν. Γιατί δεν θέλουν αξιόμαχο στρατό, δεν θέλουν αξιόμαχους πολίτες, θέλουν αστράτευτους, απαίδευτους με ψευτοοικολογική συνείδηση που αντί για όπλα θα ασχολούνται με κούκλες Barbie, θα κάνουν σύμφωνα συμβίωσης και συνταγές μαγειρικής με σκύλους για τους πρόσφυγές τους.
Αυτό είναι το πραγματικό τους κόλλημα και τίποτε άλλο
Πηγή: http://ipanagiotaros.blogspot.gr/2016/05/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών