Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 07, 2016

Μαντέψτε ποιό κόμμα λείπει από τα payroll των τοκογλύφων-τραπεζιτών....

rizospastis_eurobnak
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το σιωνιστικό καθεστώς, που εποπτεύει τις τραπέζες ανά τον κόσμο φροντίζει να "ταΐζει" με άφθονο χρήμα τα πιο τσοπανόσκυλά του - κομμουνιστές - ώστε να τα αμολά κατά του αντιστεκόμενου λαού όταν το κρίνει απαραίτητο. Χορτάτα και έτοιμα να τα δώσουν όλα για τον "ιδιοκτήτη" τους.
 
Γράφει ο Αντίοχος

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι τράπεζες τις διαφημιστικές τους δαπάνες και συγκεκριμένα τα ποσά που έδωσαν σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το 2015.
Όπως ήταν αναμενόμενο, από τις λίστες των πληρωμένων από τις τράπεζες λείπουν μόνο τα δημοσιογραφικά όργανα της Χρυσής Αυγής, έντυπα και ηλεκτρονικά – τιμή μας και καμάρι μας! Μια ακόμα απόδειξη, ότι οι εθνικιστές ήταν, είναι και θα παραμείνουν οι μόνοι πραγματικοί εχθροί του τοκογλυφικού κεφαλαίου.
Αντιθέτως, ένα γερό κομμάτι από....
την «πίτα» παίρνουν τα ΜΜΕ που ανήκουν στα κόμματα της κομμουνιστικής αριστεράς –κυβερνώσας και μη- που συχνά πυκνά αμολάνε διάφορες ανούσιες κορόνες κατά των τραπεζιτών (χρηματοδοτών τους…), για τα μάτια του κόσμου.
Έτσι, η Αυγούλα του ΣΥΡΙΖΑ πήρε διαφήμιση ύψους 550.000 ευρώ, ενώ η εφημερίδα του… τιμημένου κουκουέ, ο «Ριζοσπάστης», τσίμπησε 60.000 ευρώπουλα.
Τα συμπεράσματα δικά σας!
(ΥΓ): Και για να μην ξεχνιόμαστε, αρχιτραπεζίτης είναι ο Στουρνάρας, γιός του γραμματέα Φθιώτιδας του ΕΑΜ, πρώην κνίτης και –κατά δήλωσίν του- παντοτινός λενινιστής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών