Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 07, 2016

ΑΙΣΧΟΣ! ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ MARFIN!

o_petros_konstantinou_tes_antarsua_mprosta_apo_to_phlegomeno_ktirio_tes_marfin
Γράφει ο Αντίοχος

Και το θράσος ακόμα έχει και κάποια όρια, αλλά οι τριτομνημονιακοί (στα τέσσερα, στα τέσσερα!) συνοδοιπόροι των κομμουνιστών, διαδικτυακοί παπαγάλοι του Καμμένου δεν παίρνουν χαμπάρι από τέτοια. Προφανώς, για να γίνουν αρεστοί στους κομμουνιστές, που τους καταδέχτηκαν για τσάτσους τους (άλλωστε, το’ χουν βίτσιο οι κάθε λογής ψοφοδεξιοί, να παίρνουν τα εύσημα των κομμουνιστών – πόσω δε όταν μαζί με τα εύσημα παίρνουν κι ένα κοκαλάκι εξουσίας…).
Έτσι, έφτασαν στο σημείο να αμαυρώσουν την μνήμη των τεσσάρων θυμάτων της Marfin (συμπεριλαμβανομένου και του αγέννητου παιδιού), υποστηρίζοντας ότι....
τους έκαψε ζωντανούς το «φασιστικό παρακράτος», ενώ είναι γνωστό ότι πρόκειται για ένα ακόμα φρικαλέο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ έγκλημα!
Με συνένοχο τον μισανθρωπικό κομμουνιστικό όχλο, που εμπόδιζε τα οχήματα της Πυροσβεστικής να προσεγγίσουν το σημείο και να σώσουν τους συνανθρώπους μας, με την κραυγή «αφήστε τους να καούν»!
Κι αν έχουν τα τσιράκια του Καμμένου καμιά αμφιβολία επ’ αυτών, ας ρωτήσουν και τα συντρόφια τους, του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον καθέναν!
(ΥΓ) 1: Παρεμπιπτόντως, ως κατηγορούμενοι για το φρικτό αυτό έγκλημα έχουν παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη δύο κομμουνιστές, αλλά –κατά… διαβολική σύμπτωση- η εκδίκαση της υπόθεσης αναβάλλεται συνεχώς! Εν τω μεταξύ, οι δύο αυτοί κατηγορούμενοι, κυκλοφορούν πανελεύθεροι ανάμεσά μας! Αλλά, αυτά κάνουν ότι δεν τα ξέρουν οι θλιβεροί ελαφροδεξιοί συνοδοιπόροι των κομμουνιστών!
(ΥΓ) 2: Ας μην κοιμούνται ήσυχοι οι κομμουνιστές φονιάδες της Marfin! Η εθνική δικαιοσύνη αργεί, αλλά κάποτε θα’ ρθει. Και ότι έδωσαν, θα λάβουν στο ακέραιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών