Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 07, 2016

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ;

prosfygopoula-syria-1_1
Την απόφασή του να πάρει στην Βρετανία ασυνόδευτα «προσφυγόπουλα» από την Ελλάδα, ανακοίνωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει αριθμό. Πρόκειται για μια αλλαγή στην πολιτική της κυβέρνησης του Ντέιβιντ Κάμερον, η οποία αρνούνταν μέχρι τώρα να υποδεχθεί «προσφυγάκια» που βρίσκονται ήδη στην Ευρώπη. Ιδού και η σχετική δήλωση από το γραφείο του Κάμερον:
«Η κυβέρνηση υιοθετούσε ανέκαθεν μια διπλή προσέγγιση για να...
διαχειριστεί την κρίση των μεταναστών: βοηθάει τους πιο ευάλωτους χωρίς να ενθαρρύνει νέες επικίνδυνες διελεύσεις προς την Ευρώπη. Η προσέγγιση αυτή θα συνεχιστεί μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, περιορίζοντας την υποδοχή στα παιδιά που έχουν καταγραφεί πριν από τη συμφωνία για το μεταναστευτικό της ΕΕ με την Τουρκία που τέθηκε σε ισχύ στις 20 Μαρτίου».
Ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Βρετανό πρωθυπουργό να αλλάξει θέση στο μείζον αυτό θέμα; Μήπως το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ των Times, ότι στον καταυλισμό του Ελληνικού –άρα και στους άλλους καταυλισμούς στην υπόλοιπη Ελλάδα- έχουν γίνει δεκάδες βιασμοί ανηλίκων αγοριών από… ξαναμμένα «προσφυγάκια»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών