Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 20, 2010

Δεν κρατιούνται οι Αποστάτες....

Η θεωρία της σταγόνας θα είναι η βασική αρχή της κόρης του Αποστάτη με σκοπό να 'ροκανίσει' την καρέκλα του αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και να εντείνει την εσωστρέφεια στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μπορεί δημόσια να δηλώνει πως δεν έχει σκοπό να διεμβολίσει την Κ.Ο. του πρώην κόμματος στο οποίο ανήκε, αλλά τα 'τσιάρακια' της έχουν βαλθεί να υπενθυμίζουν ποιός είναι πραγματικά ο σκοπός τους.
Από τη μια ο....
Γιαννόπουλος με δηλώσεις του τύπου "Τώρα όχι, αλλά στο μέλλον δεν ξέρω..", ο Αυγενάκης και τοπικά στελέχη της Κρήτης που υποβάλλουν τις κομματικές του ταυτότητες,  και πρόσφατα άλλοι βουλευτές της επαρχίας, που ξαφνικά θυμήθηκαν ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κάνει απολογισμό ήττας!! για τις πρόσφατες αυδιοικητικές εκλογές, είναι σημάδια ότι υποκινούνται, βεβιασμένα, με στόχο τη 'διαγραφή' τους και την προσχώρησή τους στο κόμμα της Ντόρας.
Νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα ξεφύγουν από τη 'ρετσινιά' του Αποστάτη, όπως και η εν δυνάμει αρχηγός τους, αλλά η τακτική τους είναι προβλέψιμη και επικίνδυνη.
Ευτυχώς μαθαίνουμε, 'έχουν γνώση οι φύλακες' της Ρηγίλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών