Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 20, 2010

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ HURRIYET Ο ΚΕΜΑΛΙΣΤΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ:ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ "ΜΝΗΜΕΙΟ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Το πρωτοσέλιδο της σημερινής Hurriyet φιλοξενεί τον Γιάννη Μπουτάρη με αφορμή την συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου όπου μεταξ άλλων ανέφερε ότι θα κατασκευαστούν μνημεία για τους Εβραίους και τους Τούρκους.

Ο τίτλος της Hurriyet είναι «Τουρκικό μνημείο στην Θεσσαλονίκη». Κάτι που προκύπτει από την δεδηλωμένη πρόθεσή του να... τοποθετήσει στην πλατεία Ελευθερίας «μνημείο για τους Εβραίους Θεσσαλονικείς μάρτυρες του Ολοκαυτώματος και την Επανάσταση των Νεότουρκων» τονίζοντας παράλληλα πως η πλατεία αυτή ονομάστηκε έτσι από τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Μία πρωτοβουλία που σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη έχει σχέση με την αντίστοιχη δυνατότητα των Ελλήνων που πηγαίνουν στην Αγία Σοφία να προσκυνήσουν. Εξάλλου, ο ίδιος δήλωσε ξεκάθαρα στην συνέντευξή του πως «δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να αρνούμαστε την Ιστορία γιατί αυτοί οι άνθρωποι έζησαν εδώ».


ΠΗΓΗ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ-BRAVO YORGO-ΠΑΣΧΙΖΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ...ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΙ!

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΡΩΤΑΜΕ:ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ "ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΟΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ;

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΑΣ ΝΑΟΣ-ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ;

ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ή ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ,ΘΑ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ...ΜΝΗΜΕΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;;;

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ,ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ:ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΛΑΓΝΟ,ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,ΜΠΟΥΤΑΡΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών