Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 20, 2010

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

Από το ΠΑΣΟΚικό Νεοταξικό MEGA των ΜΚΟ και της ισλαμολαθροσαρα-μάρας που όταν δολοφονούν 5 αθώους πολίτες στην ΜΑΡΦΙΝ είναι απλά ...παιδιά...νεαροί...αντιεξουσιαστές και άλλα τέτοια "συμπαθή" κοσμητικά που αποδίδονται σε ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ...τώρα βλέπει στην παρακάτω "επίθεση" "ακροδεξιούς"... ας διαβάσουμε την είδηση
Επίθεση ακροδεξιών κατά μέλους "Γιατρών του Κόσμου"
Δολοφονική επίθεση από συμμορία ακροδεξιών (ρώτησε και τα φρονήματά τους πάνω στο "ξύλο"; μωρέ μπράβο..) δέχθηκε το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα ένας Αφγανός γιατρός, μέλος των "Γιατρών του Κόσμου", όπως καταγγέλλουν Έλληνες συνάδελφοί του.
Ο Καντίρ Χουσεϊν επέστρεφε το Σάββατο το βράδυ από... την εργασία του στο σπίτι του, και παρότι φορούσε την μπλούζα με τα διακριτικά σήματα της οργάνωσης, κάποιοι τον ξυλοκόπησαν άγρια και προσπάθησαν με μεγάλη βαρβαρότητα να τον πνίξουν.
Γνωστός εδώ και οκτώ χρόνια από την προσφορά του ως μέλος και μεταφραστής στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση, ο Αφγανός μεταφέρθηκε λιπόθυμος από αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ακολούθως στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και νοσηλεύεται.
Όπως καταγγέλλουν μέλη της οργάνωσης, το τελευταίο διάστημα συμμορίες ακροδεξιών αναλαμβάνουν οργανωμένες βίαιες επιθέσεις κατά αλλοδαπών, ανεξαρτήτου ηλικίας, που ζουν και εργάζονται στην περιοχή. Λένε, μάλιστα, ότι ο Αφγανός γιατρός συγκέντρωνε στοιχεία για τις ρατσιστικές αυτές επιθέσεις.
"Εδώ και μέρες συζητούσαμε για τις καταγγελίες που υπάρχουν για πογκρόμ, συστηματικό πια, στις γειτονιές γύρω από τον Άγιο Παντελεήμονα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Γιατρών του Κόσμου. Το εκλαμβάνω ως μήνυμα, στο οποίο δεν σκοπεύουμε ούτε να φοβηθούμε ούτε να κάνουμε πίσω" δήλωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης στην Ελλάδα Νικήτας Κανάκης.

συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ του τραυματισμένου
1. Δεν πήγε μόλις χτυπήθηκε στο νοσοκομείο,αλλά τον πήγαν λιπόθυμο κάποιοι στην αστυνομία.........(γιατί άραγε άφησε να μεσολαβήσει τόσος χρόνος;;;και ποιοι τον πήγαν;;;;)
2. Αυτοί που τον χτύπησαν πετάχτηκαν από ένα καφενείο......... (κακά μαντάτα γιά τα καφενεία και τους παπούδες εκεί...μάλιστα συγκράτησε εθνικότητες...και πολιτικά φρονήματα... όλα αυτά πάνω στο..."ξύλο"...)
ο καλος γιατρουλης εχει GUEST συμμετοχη σε ρεπορταζ ξενου καναλιου με θεμα τι αλλο?? τον ρατσισμο πριν "φαει" ξυλο! κοιτα να δεις τι ειναι η μοιρα...λες και το ξερε!! και μολις πηγε νοσοκομειο τσουπ καμερες και ποζες για φωτογραφιση με το αιμα ακομα νωπο!!!
η φωλια του παιδιου που τον εδειχνε να μιλαει ηταν το βιβλιοχαρτοπωλειο διπλα σε δημοτικο σχολειο που μεγαλωσαμε,αγοραζαμε τσαντες στικερς μπαλες τωρα ειναι παρανομο τζαμι...δεν πιστευω να ενοχλει κανεναν αυτο?????
Σύμφωνα με τον δικηγόρο Σπύρο Κλουδά, αντιπρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου, ο Καντίρ όταν θα πάρει εξιτήριο θα υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου παρ’ ότι «οι βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες είναι κακούργημα και η απόπειρα ανθρωποκτονίας με τον αντιρατσιστικό νομο 927/97 και διώκονται αυτεπαγγέλτως».

Το Νοσοκομείο όμως διέγνωσε ΗΠΙΟ ΑΙΜΑΤΩΜΑ Δεν τίθεται θέμα αυτεπάγγελτης δίωξης.

Το ερώτημα είναι γιατί μετά από μία βδομάδα το θύμα δεν έχει προχωρήσει σε καταγγελία; (Σάββατο βράδυ υποτίθεται ότι συνέβη...μετράτε μέρες...)

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Και εν κατακλείδι

Εφαγε ενας αφγανος λαθρομεταναστης ξυλο και μας εχουν πρηξει τα συκωτια.Οταν καθημερινα αλλοδαποι σκοτωνουν Ελληνες,τα τομαρια που κλαινε για τον αφγανο κανουν τους κινεζους.

Σιχάματα.

Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών