Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2011

Παραδεχθείτε ρε Ντόρα και Πεταλωτή ότι έστω μια φορά ο Σαμαράς σας πρόλαβε στη γωνία και μη διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα


Διάβασα κάπου το εξής:
«Η πρόεδρος του Κινήματος Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της υποστήριξε ότι η κυβέρνηση, η ΝΔ και η τρόικα συμφωνούν λίγο πολύ ότι εκποιώντας τη δημόσια περιουσία είτε σε 5, είτε σε 2 χρόνια, μπορούν να μαζευτούν 50 δισ. ευρώ»
Επειδή η... φίλη Ντόρα δεν θα πάει μακριά διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και επειδή το κακό έχει παραγίνει με την παραπληροφόρηση και σε λίγο δεν αποκλείεται να βγει ο Πεταλωτής στο MEGA και να πει ότι η ΝΔ είναι υπέρ του ξεπουλήματος-εκποίησης και αυτοί υπέρ της αξιοποίησης... τι δεν αποκλείεται δηλ που το έχει πει παλαιότερα στο press room.... Να θυμίσουμε λοιπόν σε όλους:

τη σελίδα 40 από την παρουσίαση των θέσεων της ΝΔ για την οικονομία στις 7 Ιουλίου, από τον Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο...



παραδεχθείτε μια φορά κάποιος ρε γμτ μου ότι ο άλλος σας πρόλαβε στη γωνία και όταν σας το πρότεινε λέγατε παπαριές και γελάγατε με το ότι θα μηδενίσει το έλλειμμα σε 18 μήνες, αντί να κάτσετε σοβαρά και να πείτε αυτό αξίζει να το δούμε και αυτό δεν αξίζει!!!

Έλεος με την παραπληροφόρηση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών