Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!


Ο "υπερπατριώτης" Πρόεδρος έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και δηλώνει "παρών" σε συγκυβέρνηση με το Πασοκ,όπου βρεθεί κι όπου σταθεί:Αυτό όμως ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ στη συντριπτική πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας,σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας!

Φυσικά,δεν αναφερόμαστε στον κολαούζο του Γεωργιάδη,που ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ,προκειμένου να είναι αρεστός στα αφεντικά του-δεν εννοούμε τον Καρατζαφέρη!

Αλλά για... τους περισσότερους Βουλευτές,που ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ!

Μάλιστα,δεν παραλείπουν να τονίσουν πως "μπορεί με το Μνημόνιο να μας κατάφερε,επικαλούμενος τη χρεωκοπία,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ Πασοκ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ"¨!

Συμπληρώνουν πως "αν τώρα οι ψηφοφόροι μας απλά μας αποστρέφονται και μας χλευάζουν,σε περίπτωση που συμμαχήσουμε με το κόμμα που απεχθάνονται όσο τίποτα,ΘΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ"!!!

Ας προσέξει λοιπόν ο Καρατζαφέρης,γιατί ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ!

Κι ας κοιτάξει όχι πώς θα...συγκυβερνήσει,αλλά ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Αυτή τη στιγμή είναι στο 3,1% με ΚΑΘΟΔΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ και μάλιστα το γνωρίζει,όσο κι αν οι ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ δημοσκοπήσεις τον βγάζουν πολύ περισσότερο!
 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/02/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών