Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2011

Σιγά που θα κάτσει να σκάσει η Goldman Sachs.. Με τα λεφτά μας επενδύει στο Facebook

Πάμε να αγοράσουμε και το facebook!!!
Έχει "ψωμί" η υπόθεση, και την ίδια ώρα που τα σκλαβάκια ψάχνουν να βρουν καμιά δουλειά να πληρώσουν το νοίκι και το λογαριασμό της ΔΕΗ, εμείς έχουμε όλο το χρήμα και πάμε να αγοράσουμε τη μισή υφήλιο (θα αγοράζαμε και την άλλη μισή, απλά υπάρχουν και μερικοί ακόμα ανταγωνιστές ρε γαμώτο. Τέλος πάντων, εμείς προχωράμε, και...δε μπορεί, αργά ή γρήγορα όλα θα γίνουν δικά μας!).
Αχαχαχαχ, πρόσω ολοταχώς!"

Ψιλοαπαρατήρητη πέρασε μια σημαντική επένδυση που πάει να κάνει η -πασίγνωστη πλέον- τράπεζα Goldman Sachs:

Την ίδια ώρα που... όλοι κάνουν Like κανά βιντεάκι του youtube (που το έχει αρπάξει η google) στο facebook, η τράπεζα-γίγας, που έχει πρώην στελέχη της σε θέσεις όπως πχ αυτή του υπουργού οικονομικών των ΗΠΑ, του Αμερικάνου πρεσβευτή στη Γερμανία, του Ιταλού τραπεζίτη στην ΕΚΤ, κτλ, κτλ, κτλ ετοιμάζεται να αρπάξει...το facebook, απλώνοντας τα πλοκάμια της σε ένα νέο πεδίο κερδοφορίας, αυτό του ίντερνετ και του "social networking".

Ως νέο πεδίο, είναι "παρθένο έδαφος" για τους καπιταλιστές, που βέβαια δυσκολεύονται, προς το παρόν, να βρουν τρόπους να βγάλουν λεφτά (πχ η google δυσκολεύτηκε να βρει έναν τρόπο να βγάλει λεφτά από του youtube, ειδικά τα πρώτα χρόνια. Τελικά, με διαφημίσεις, συμφωνίες με τo -εντελώς ενοχλητικό για την πλειοψηφία των χρηστών- vevo, κτλ, κτλ, κτλ κατάφερε να βγάλει λεφτά από το -κατά τα άλλα- "δικό σου" tube ("youtube")).

Η ανθρώπινη εφευρετικότητα είναι όμως εκπληκτικά μεγάλη, και άρα θα βρουν και τρόπο να βγάλουν λεφτά και από το facebook αν δε σταματηθούν. Γι' αυτό και επενδύουν λεφτά εκεί. Άλλωστε, τόσα και τόσα έχουν βγάλει "στην υγειά των κορόιδων", και κάπου πρέπει να τα επενδύσουν. Γιατί όχι λοιπόν σε ένα νέο πεδίο, που στο μέλλον υπολογίζουν ότι θα τους φέρει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών