Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2011

ΝΔ: Η κυβέρνηση βυθίζει στην ύφεση την χώρα

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση  άσκησε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της Νομισματικής Πολιτικής της Τράπεζας της Ελλάδος.

«Δυστυχώς η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν ακούει. Τα αδιέξοδα του Μνημονίου και η πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου έχουν...
οδηγήσει την οικονομία σε παράλυση. Οι θυσίες των πολιτών πάνε χαμένες και το μέλλον είναι δυσοίωνο», υποστήριξε ο κ. Μιχελάκης.  Πρόσθεσε επίσης πως όσα αναφέρει η ΤτΕ στην έκθεσή της, «τα φωνάζει εδώ και μήνες ο Αντώνης Σαμαράς».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ επανήλθε στο θέμα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, καλώντας την κυβέρνηση να απαντήσει άμεσα αν προτίθεται να φέρει το θέμα για συζήτηση στο υπουργικό συμβούλιο ή όχι.  Ισχυρίστηκε ακόμα πως το μοναδικό κοινό σημείο των προτάσεων της  ΝΔ με τις θέσεις της τρόικας  είναι τα 50 δισ. ευρώ. «Από εκεί και πέρα είναι η μέρα με τη νύχτα. Αντιμετωπίζουν τη χώρα ως εταιρία υπό εκκαθάριση» τόνισε.

Ο  κ. Μιχελάκης επανήλθε και στο θέμα της κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, για το οποίο ανέφερε ότι υπάρχουν αντικρουόμενες δηλώσεις υπουργών, οι οποίες  αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.«Η κυβέρνηση δείχνει να βρίσκεται σε πολιτικό βέρτιγκο» επισήμανε χαρακτηριστικά.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών