Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2013

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΙΣΗΣ;

Μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο πλαίσιο της συζήτησης που οργάνωσε το… ευρωπαϊκό συνταγματικό τόξο, με θέμα «Η άνοδος του ακροδεξιού εξτρεμισμού στην Ευρώπη», ο ευρωβουλευτής του παρδαλού συνονθυλεύματος (ΣΥΡΙΖΑ), Ν. Χουντής είπε τα ακόλουθα:

«Για μας, για κάθε δημοκρατική δύναμη ο αγώνας είναι διμέτωπος: είναι αγώνας κατά των μνημονίων, κατά του εξανδραποδισμού της χώρας, αγώνας για την.... επαναφορά των κοινωνικών και συνταγματικών δικαιωμάτων και ταυτόχρονα αγώνας κατά του φασισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αν συνεχιστούν αυτές οι πολιτικές ο φασισμός θα πάρει νέο πρόσωπο και θα εγκατασταθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Γιατί όμως επωφελείται από την κρίση μόνο ο «φασισμός» (δηλαδή τα εθνικιστικά κινήματα) κι όχι η αριστερά, που κι αυτή έχει σημαία τα κοινωνικά δικαιώματα, την εξάλειψη της ανεργίας και της εκμετάλλευσης και τη δίκαιη κοινωνία; Γιατί δεν προτιμούν αυτήν οι λαοί; Μήπως γιατί οι λαοί έχουν πάρει χαμπάρι ότι η δήθεν «κοινωνική» αριστερά είναι στην πραγματικότητα όργανο του συστήματος της παγκόσμιας εξουσίας των τυράννων των λαών τοκογλύφων; Μήπως, αντιθέτως, οι λαοί έχουν πάρει χαμπάρι ότι η μόνη πολιτική δύναμη αντίστασης είναι οι εθνικιστές;

Αναφέρει σχετικά ο γνωστός Αμερικανός αριστερός συγγραφέας και δημοσιογράφος Greg Palast, για την ελληνική περίπτωση:

«Ο κόσμος έβλεπε ότι η λιτότητα αντί για φάρμακο και θεραπεία, προκαλούσε την αρρώστια στην Ελλάδα. Έτσι τοποθέτησαν τις ελπίδες τους σε ένα νέο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος από το πουθενά έγινε η Αξιωματική Αντιπολίτευση, υποσχόμενος να καταπολεμήσει την λιτότητα. Μόλις μπήκε με αυτά τα ποσοστά στο κοινοβούλιο, ο ψευτο-αριστερός ΣΥΡΙΖΑ πούλησε τελείως τις θέσεις του… Οι πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής συμβαίνουν, επειδή ακριβώς η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό στην Ελλάδα κόμμα κατά του μνημονίου».

Ε, μία από τα ίδια συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ευρώπη!
ethnikismos.net

3 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό! Η βαθιά αλήθεια του εθνικισμού στην πράξη. Όταν επικρατεί γενική αστάθεια ή μια ακόμη και όταν επίκειτα μια απλή συμπλοκή στην οποία κινδυνεύουμε, συντασσόμαστε με τους οικείους, με αυτούς που έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη και περισσότερα κοινά σημεία. Λογικό και αληθινό όπως το αίμα. Εύγε και πάλι για το άρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών