Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2013

Μαχαιρίτσας: Κανείς δεν μπορεί να πάει φυλακή, επειδή έχει στο σπίτι του βιβλία και φωτογραφίες

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έδωσε συνέντευξη στον Σπύρο Χαριτάτο στην εκπομπή "Γιάφκα" στο ραδιόφωνο του ALPHA. Δεν έλειψε από την συζήτηση και το θέμα της παράνομης δίωξης των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Μεταξύ άλλων ο μουσικοσυνθέτης είπε σχετικά:

«Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, εκλογές γίνονται συνέχεια, κανένας δεν έχει βγει με...
πραξικόπημα, ούτε η Χρυσή Αυγή δεν έχει βγει με πραξικόπημα στις προηγούμενες εκλογές. Δεν βγήκαν με τα πολυβόλα και μπήκαν στην βουλή, κάποιοι τους ψηφίσανε και βγήκανε.»

Και συνέχισε: «Ούτε κανείς είναι ένοχος, ούτε κανείς είναι αθώος. ούτε τίποτα. Είναι ένα πράγμα που υποτίθεται ότι θα βγάλει η Δικαιοσύνη, οι μισοί είναι μέσα, οι μισοί είναι έξω, ένα τουρλουμπούκι. Κανείς δεν ξέρει τίποτα και περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη. Και αφού περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες...»

«Πάντως δεν μπορεί να πάει κανείς φυλακή επειδή έχει στο σπίτι του φωτογραφία του Χίτλερ ή κράνη, αυτό δεν γίνεται, δηλαδή μπορείς να μπεις φυλακή κι αν έχεις "Τα Άπαντα του Στάλιν" δεν γίνεται αυτό. Αποκλείεται αυτό. Πρέπει να βρεθούν άλλα πράγματα για να πας φυλακή. Η ουσία του θέματος είναι ότι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, την τρέχουν την υπόθεση τώρα εισαγγελείς, παρα-εισαγγελείς, ανακριτές και τα λοιπά.»

Διαβάστε περισσότερα στο http://eske2013.blogspot.gr/

5 σχόλια:

  1. Φιλε, διαχειριστη, εχεις καθυστερησει να ανεβασεις στο σαιτ, ΔΥΟ σημαντικοτατα θεματα :

    1. Την επιστολη με την οποια ο Γιαννης Λαγος, ΞΕΣΚΙΖΕΙ , κυριολεκτικα τον Δενδια...
    2. Την τρομερη φαπα που τρωει ο Ευαγγελατος απο εναν πολιτη που του δηλωνει οτι θα ψηφισει για πρωτη φορα Χ.Α. !!! Στο σαιτ της Χ.Α. ειναι ηδη αναρτημενο το σχετικο βιντεο....

    Μηπως πρεπει να αποκαταστησεις τα δυο αδικημενα θεματα ??
    Φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και δεν του το είχα του Μαχαιρίτσα, και είναι φόλα αριστερός, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό, όμως να, είναι αυτή ακριβώς η αίσθηση κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος που έκανε ο γκαβός που τρελαίνει ακόμα και τους αντιπάλους μας.
    Δεν μπορώ να μη του πώ ένα μπράβο για την τίμια θέση του και ας είμαστε ιδεολογικά αντίθετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε, μην παραβλεπεις οτι ολοι αυτοι ΞΕΡΟΥΝ οτι εστησαν σκευωρια, και αισθανονται ενοχες, και φοβο...Δεν μιλαω για τον Μαχαιριτσα, σαν σκευωρο, προς θεου ! Αλλα μετεχει στις "δημοκρατικες" ενοχες !...

      Διαγραφή
    2. Δεν διαφωνώ με αυτό που σκέφτεσαι αλλά όπως και να έχει δεν νομίζω να είναι ο μόνος με τις εν λόγω ενοχές, είναι παρόλα αυτά ο μόνος που πέρνει μια διαφορετική θέση.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω, φιλε, και μπραβο του !! Τον τιμω !!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών