Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2013

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Οριστικά κατέπεσε σήμερα το δημοκρατικό προσωπείο του «συνταγματικού» τόξου. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι προφυλακισμένοι βουλευτές του Κινήματος Παππάς και Λαγός, απευθυνόμενοι στις Αρχές του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορυδαλλού αιτήθηκαν να μεταβούν αύριο στη Βουλή, προκειμένου να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη συνεδρίαση πρόκειται να διεξαχθεί συζήτηση και ψηφοφορία σχετικά με την άρση της βουλευτικής ασυλίας 6 βουλευτών (Ηλία Παναγιώταρου, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, Ηλία Κασιδιάρη, Γεώργιου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Ευστάθιου Μπούκουρα).

Το άιτημά τους δεν έγινε δεκτό και κατά συνέπεια στην.....
αυριανή ψηφοφορία το αποτέλεσμα θα είναι προϊόν νόθευσης της βούλησης του Σώματος και θα έχει χαρακτήρα πλασματικό. Όπως είναι γνωστό οι προφυλακισμένοι βουλευτές δεν χάνουν τα σχετικά δικαιώματά τους, ενώ παράλληλα το άρθρο 70Α που προβλέπει το δικαίωμα επιστολικής ψήφου σε βουλευτές, θα έπρεπε να τύχει αναλογικής εφαρμογής στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς η ουσία της διάταξης βρίσκεται στην αδυναμία φυσικής παρουσίας του βουλευτή στη συνεδρίαση.
Προφανώς, εν όψει και του επερχόμενου μνημονίου, οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής δημιουργούσαν μεγάλο πρόβλημα στο καθεστώς και έπρεπε να εξαφανιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών