Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2013

GPO: Πέφτουν όλοι, αλλά σαρώνει η Χρυσή Αυγή μετά τις παράνομες διώξεις!

Τον καταποντισμό όλων των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και των βρώμικων σχεδίων για τον περιορισμό της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνει ακόμα μια εχθρικά διακείμενη εταιρεία δημοσκοπήσεων, η GPO. Σε δημοσκόπηση της εν λόγω εταιρείας για την φιλοσαμαρική ιστοσελίδα newpost.gr, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Α΄ και Β΄ Αθηνών, η Χρυσή Αυγή...
παραμένει σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη και το μόνο κόμμα που καταγράφει υψηλότερα ποσοστά από τις τελευταίες εθνικές εκλογές μαζί με το ΚΚΕ.

Να σημειωθεί πως η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 7 έως 11 Οκτωβρίου, όταν δηλαδή είχαν γίνει οι παράνομες και άδικες συλλήψεις και προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ενώ συνεχίζεται αδιάλειπτα ο οχετός ψεύδους και λάσπης των καναλιών.


Συγκεκριμένα, στην Α΄ Αθηνών τα κόμματα λαμβάνουν:
ΝΔ 21,2%
Σύριζα 20%
Χρυσή Αυγή 8,5%
ΚΚΕ 5,9%
Πασόκ 5%
ΑΝΕΛ 3,9%
Δημάρ 3,6%


Από την άλλη στην Β΄ Αθηνών τα κόμματα λαμβάνουν:
Σύριζα 24,2%
ΝΔ 17%
Χρυσή Αυγή 8,2%
ΚΚΕ 6,5%
Πασόκ 4,1%
ΑΝΕΛ 4,1%
Δημάρ 3,8%

Αρχικά, να σημειωθεί πως τα εν λόγω ποσοστά είναι δίχως αναγωγή, άρα με την αναγωγή τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών είναι διψήφια. Καθίσταται σαφές πως ακόμα και στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να εμφανιστούν πεσμένα, καθώς μετά οι δημοσκόποι δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν, όπως συνέβη και στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Παράλληλα, πρέπει να ληφθεί υπόψη και το τεράστιο ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου (20% στην Α΄ και 18% στην Β΄ Αθηνών). Είναι γνωστό πως στις συνθήκες μιντιακής τρομοκρατίας που βιώνουμε, οι ερωτώμενοι διστάζουν να δηλώσουν την προτίμησή τους για την Χρυσή Αυγή.

Προς επιβεβαίωση των παραπάνω παραθέτουμε τους σχετικούς πίνακες με την συσπείρωση και την μετακίνηση των ψηφοφόρων. Στην Α΄ Αθήνας η συσπείρωση αγγίζει το 77,2%, ενώ στην Β΄ Αθήνας το 74,8%. Επιπροσθέτως, η μοναδική μετακίνηση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής είναι προς το "Δεν έχω αποφασίσει", καθώς μεγάλη μερίδα του κόσμου βρίσκεται σε σύγχυση με όλα αυτά που ακούει και βλέπει στα κανάλια της διαπλοκής, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που όπως προαναφέραμε δεν δηλώνουν την προτίμησή τους για λόγους ασφαλείας.


Σύντομα που η Αλήθεια θα λάμψει κι όταν οι Έλληνες κληθούν να εκφράσουν την βούλησή τους στην κάλπη, θα κάτσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

πηγή

3 σχόλια:

  1. Κουράγιο στον Αρχηγό και στα παλικάρια που είναι ακόμα άδικα στη φυλακή. Μακάρι ο Θεός να τους δίνει δύναμη για να αντέξουν αυτό το μαρτύριο. Αλλά είμαι σίγουρος ότι το μαρτύριο για την Πατρίδα και για την Ιδέα , είναι γλυκό. Εύχομαι να περνά ο καιρός γρήγορα και σύντομα να σας δούμε και πάλι κοντά μας,
    Ζήτω το Έθνος , Ζήτω η Ορθοδοξία , Ζήτω η Χρυσή Αυγή
    Ήρωες Νικόλαος Μιχαλολιάκος , Χρήστος Παππάς . Ιωάννης Λαγός.
    Ο Λαός είναι μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουν σκυλιασει οι πολιτικες και δημοσιογραφικες "Τσελσες".... Ξυδι και βαζελινη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρώτο κόμμα είναι το λευκό + άκυρο + αναποφάσιστοι! Αν γίνει αναγωγή επί των εγκύρων, θα δούμε ότι η ΝΔ και στις δυο περιφέρειες χάνει 3% (Μέσο όρο), ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει ελαφρά (γύρω στο 1% που όμως σημαίνει ότι περνάει πρώτος) το ΠΑΣΟΚ χάνει επίσης πολύ, η ΔΗΜΑΡ πάει για εκτός βουλής και η Χρυσή Αυγή κερδίζει πάνω από 4,5 μονάδες. Από 6,7% στην Α+Β Αθήνας βρίσκεται στο 11%. Κι αυτή η δημοσκόπηση έγινε σε νεοδημοκρατικό site...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών