Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 05, 2014

ΤΟ ΚΙΣ ΔΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ

images
Γράφει ο Αντίοχος. 

Όποιος από μας έχει την υπομονή και την καρτερία να παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες τα δελτία ειδήσεων των τσοντοκάναλων των «νταβατζήδων» (εγώ δεν την έχω και μου ανεβάζουν την πίεση, αλλά δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να τα παρακολουθώ…), σίγουρα θα έχει παρατηρήσει ότι οι μεγαλοδημοσιογράφοι προσπαθούν μανιωδώς να προωθήσουν την άποψη ότι «επιβάλλεται κοινή στάση του δημοκρατικού τόξου απέναντι στη Χρυσή Αυγή». Μάλιστα, στο χθεσινοβραδινό δελτίο του mega, ο Πρετεντέρης έφτασε στο σημείο να… παρακαλεί τους παροικούντες την… Ιερουσαλήμ του «συνταγματικού τόξου», να έχουν ενιαία στάση.
Και δεν είναι μόνο τα τσοντοκάναλα, αλλά όλο το.....
πλέγμα των καθεστωτικών ΜΜΕ που πιέζει για κοινή στάση. Γράφει επί παραδείγματι το «Βήμα» (το οποίο χθες δημοσίευσε κατά σειρά δύο κύρια άρθρα για το ίδιο θέμα, για να δώσει έμφαση – αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και δείχνει τον πανικό του κατεστημένου…)
«Το πολιτικό και ιδεολογικό μέτωπο απέναντι στους νεοναζιστές πρέπει να είναι ενιαίο και καθαρό. Και η ΝΔ πρέπει να ξεκαθαρίσει τα όποια ακροδεξιά κατάλοιπα επιβιώνουν στην παράταξη, αλλά και η αντιπολίτευση οφείλει να αποφύγει την  εκμετάλλευση των επιχειρημάτων της Χρυσής Αυγής για πρόσκαιρα κομματικά οφέλη».
Και αναρωτιέμαι: είναι μόνο το ένστιχτο της επιβίωσης (γιατί σε περίπτωση εκλογικής συντριβής θα χαθούν κι αυτοί μαζί με τους πολιτικάντηδες…) που κάνει τους δημοσιογράφους να… εκλιπαρούν τα κόμματα για κοινή στάση; Ή μήπως υπάρχει τέτοια γραμμή κι από ποιους άραγε;
Μέχρι που μπήκα στην ιστοσελίδα του ΚΙΣ και μου λύθηκε η περιέργεια, διαβάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σχετικά με τη συνομιλία Μπαλτάκου – Κασιδιάρη, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την βαθιά του θλίψη για το γεγονός ότι πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος είχε διαβουλεύσεις με ένα δεδηλωμένο αντισημίτη και αρνητή του Ολοκαυτώματος. Επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας και καλούμε τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν από κοινού τα μορφώματα του Ναζισμού στη χώρα μας, στα πλαίσια πάντοτε του Συντάγματος και του κράτους Δικαίου…».
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών