Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 05, 2014

Συνέντευξη Τριανταφυλλόπουλου - Ματθαιόπουλου με παραδοχή του δημοσιογράφου: "Έχει γίνει συνταγματική εκτροπή από την κυβέρνηση Σαμαρά...Στήθηκε σκευωρία εις βάρος σας"

Δείτε το βίντεο....

3 σχόλια:

  1. Παρατηρώντας την τηλεφωνική συνέντευξη και τις αντιδράσεις των καλεσμένων - ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - αντιλαμβάνεστε πως επειδή από εδώ και πέρα ΞΕΚΙΝΑ ¨ΠΟΛΕΜΟΣ" με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, θα πρέπει όσοι καλούνται σε ΜΜΕ να θέτουν όρους ή να εξασφαλίζουν όσο το δυνατό καλύτερες συνθήκες για μια όσο γίνεται πιο ΔΙΚΑΙΗ αντιμετώπιση.. Όχι τηλεφωνικά.. ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΝΤΙΟ!! Ακόμα και σ' αυτούς που θέλουν να το παίξουν αντικειμενικοί! Τα όσα ακούγινται την ώρα που μιλάει ο Ματθαιόπουλος θυμίζουν έντονα πάνελ της Πρετεντέρως!! ΗΜΑΡΤΟΝ.. Να προσέχετε γιατί τώρα που άρχισαν να κερδίζονται μάχες ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ θα μεταχειριστεί ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τέλος του διαλόγου του Τριανταφυλλόπουλου με τον Ματθαιόπουλο αναφέρει ο δημοσιογράφος πως εφόσον υπάρχει υλικό στη Χρυσή Αυγή και δεν δημοσιοποιείται αυτό είναι εν μέρει παράνομο και τον ίδιο (που στο παρελθόν έκανε εκατοντάδες ώρες επομπών με αποδεδειγμένα προϊόντα υποκλοπής) θα είχε κινηθεί η δικαιοσύνη!! Πότε τον συνέλλαβαν τον ίδιο για προϊόντα υποκλοπών;; Και εν πάσει περιπτώσει, όποτε ερωτώνται - γιατί θα ερωτώνται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από τους ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ υπηρέτες των διαπλεκόμενων ΜΜΕ - καλό θα είναι να επισημαίνεται πως ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ εδώ κι ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ από τα γραφεία των επίορκων εισαγγελέων και ΚΥΡΙΩΣ από την αντιτρομοκρατική του Δένδια όπου σχεδόν κάθε εβδομάδα ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ με e-mail προϊόν της δικογραφίας (συμπιεσμένα, συννημένα βίντεο κ.λ.π.) στα κανάλια ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΆΛΛΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ από ΟΛΑ τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ χωρίς ΚΑΝΕΙΣ να έχει συλληφθεί!!!!! και χωρίς βέβαια να "κουνιέται" ΚΑΝΕΙΣ στην Ελληνική Δικαιοσύνη.. Άρα, ποιός παρανομεί;; Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στις ανάλογες ερωτήσεις που κάνουν οι ΕΝΤΡΟΜΟΙ εκπρόσωποι των διαπλεκόμενων ΜΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάει για προϊόντα υποκλοπής ο πρώτος διδάξας τις κρυφές βιντεοσκοπήσεις Μάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών