Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 05, 2014

Την "Ευχή" του σε υποψήφια της ΝΔ στην Κομοτηνή έδωσε ανθελληνικός "τουρκοσύλλογος" που υπσοτηρίζει την "ανεξαρτησία της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης"


komotini-ypopsifia-dimarxos-tourkopsixoi

Η Φελίνα Καζάκου υποψήφια για τον δήμο Κομοτηνής υποστηριζόμενη από το κόμμα της Ν.Δ., επισκέφτηκε την Πολιτιστική-Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BAKEŞ).
Στην επίσκεψη που έκανε η Φελίνα Καζάκου στις 3 Απριλίου στα γραφεία της BAKEŞ στην Κομοτηνή, την συνόδεψε ο Χασάν Χασάν-μηχανικός και εκ των μειονοτικών υποψηφίων της.
Ο πρόεδρος της BAKEŞ Γκαλίπ Γκαλίπ, η Γ.Γ. Γκιουλάι Μεχμέτ και η Γενική Διευθύντρια Περβίν Χαίρουλλάχ που υποδέχτηκαν την Καζάκου και τον Χασάν, συζήτησαν μαζί τους πιθανά σχέδια του δήμου Κομοτηνής και πιθανές συνεργασίες.
Σύμφωνα με τα tourkikanea ο “πρόεδρος” Γκαλίπ και η ηγεσία της BAKEŞ, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Καζάκου.
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι κομβικός βραχίωνας του Τουρκικού Προξενείου και υποστηρίζει τις θέσεις της Άγκυρας για την "Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη" διοργανώνοντας ακόμη και γεύματα για τους πράκτορες του Προξενείου (εδώ)
Στο καταστατικό του που έχουν το θράσος να το αναρτούν και στο διαδίκτυο περιγράφουν το σκοπό ίδρυσης του συλλόγου:
Οι σκοποί της Π.ΕΚ.Ε.Μ. είναι η .....
ανεύρεση τρόπων και μεθόδων για την εξύψωση του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού επιπέδου της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης καθώς και η πραγματοποίηση εκπαιδευτικών, παιδαγωγικών, πολιτιστικών, ιστορικών και γενικά επιστημονικών ερευνών και εργασιών με σκοπό την έρευνα και ανάπτυξη της τουρκικής γλώσσας και κουλτούρας.
Μια μικρή έρευνα στα έργα του θα σας δώσει τις απαντήσεις για το ρόλο του στη Θράκη:
"« Η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης στον Εμφύλιο Πόλεμο».", ένα από τα βιβλία που έχει εκδώσει, ενώ το 2011 δημιούργησε έκθεση για τον αρχισφαγέα Κεμάλ στην Ξάνθη!!

Η συγκεκριμένη σπείρα - γιατί σύλλογος δεν είναι - έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την κατήχηση των νεαρών μουσουλμάνων και πομάκων στα πλαίσια της "μαμάς Τουρκίας", ενώ η αθλιότητα μεγαλώνει από το γεγονός η ελληνική πολιτεία ΔΩΡΙΖΕΙ εκτάσεις και κτίρια για να κάνουν την ανθελληνική - τουρκική προπαγάνδας τους. (Μια από τις αποφάσεις στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ)
Θα ήταν άσκοπο να συνεχίσουμε τη διαρροή παρόμοιων ειδήσεων για να καταδείξουμε τον προδοτικό ρόλο της συγκεκριμένης ΜΚΟ. 
Ωστόσο επειδή είναι μια ΜΚΟ ενδιαφέρον στοιχείο θα ήταν πού και ποιόν έχει χρηματοδοτηθεί (ανάμεσα τους και από το Υπουργείο Εξωτερικών;).
Υ.Γ.
Οι "καραδεξιοί' που γράφουν για τη σημασία του να είσαι..."δεξιός" τι έχουν να πουν άραγε για την εκλεκτή του Σαμαρά στην Κομοτηνή;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών