Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 05, 2014

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

142065-06_2013-09-16_02.04.25.
Ποιος είναι ο πραγματικός εκλεκτός της ΝΔ στον δήμο Αθηναίων; Ο (χαριτόβρυτος…) Αρούλης που έχει πάρει τυπικά το χρίσμα μιας χαμένης υπόθεσης; Ή ο (επίσης χαριτόβρυτος…) Νικήτας, που κατέβηκε μόνο και μόνο για να παραστήσει τον ανεξάρτητο της δεξιάς, μπας και βαστήξει στο «μαντρί» κανέναν ψηφοφόρο της ΝΔ, απ’ αυτούς που πάνε στον Η. Κασιδιάρη; Ελάτε τώρα, σοβαροί να είμαστε…
Ο πραγματικός υποψήφιος της ΝΔ για την Αθήνα, είναι ο Καμίνης! Κι αν δεν του.....
έδωσαν το «χρίσμα», είναι για να μην πάνε όλοι οι ψηφοφόροι τους στον Η. Κασιδιάρη! Σ’ αυτόν έχει ρίξει όλο το βάρος το σύστημα της (κατοχικής) «εξουσίας». Ιδού και μια απόδειξη:
«Συνάντηση Δένδια-Καμίνη: Συνεργασία για την ασφάλεια στην Αθήνα
Τα ζητήματα ασφάλειας των πολιτών, η αστυνόμευση στις γειτονιές της Αθήνας, η ηχορύπανση αλλά και ο έλεγχος των οίκων ανοχής βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης  που είχαν την Τρίτη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νίκος Δένδιας και ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.
Συζήτησαν για τα προβλήματα που προέκυψαν στην πόλη, μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, και εστίασαν στην ενίσχυση της συνεργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας και των υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων…».
Συναντάται ποτέ προεκλογικά κορυφαίος υπουργός μιας κυβέρνησης με υποψήφιο δήμαρχο άλλου κόμματος, για να κανονίσουν τη συνεργασία τους για την… ασφάλεια της πόλης; Ποτέ των ποτών! Εκτός κι αν θέλει να τον στηρίξει –εμμέσως πλην σαφώς- στον προεκλογικό του αγώνα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών