Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 05, 2014

"Τελειώνει" τον Σαμαρά το σιωνιστικό λόμπυ γιατί δεν έκανε το.... καθήκον του! - ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!



Άτακτη υποχώρηση σάλπισε ο διεθνής σιωνισμός εις ότι αφορά την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής μετά τον παγκόσμιο σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού, στο οποίο ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης ομολογεί ευθαρσώς και δίχως περιστροφές την ωμή πολιτική παρέμβαση του πρωθυπουργού και υπουργών στο έργο της δικαιοσύνης.
Όπως αναφέρουν διάφορα μέσα ενημέρωσης, έντονη ήταν η δυσαρέσκεια του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ αναφορικά με την διαρροή του επίμαχου βίντεο, το οποίο αποδεικνύει ξεκάθαρα την παρέμβαση Σαμαρά και την εντολή του προς επίορκους δικαστικούς προκειμένου να προφυλακισθούν ο Αρχηγός και βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Αναφέρει επί του θέματος δημοσίευμα, το οποίο είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που έχει διαμορφωθεί μεταξύ των .....
σιωνιστών εντολέων και των εγχώριων υποτακτικών τους, στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά: «Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Χάρις κάλεσε στο τηλέφωνο στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού ζητώντας εξηγήσεις για τα όσα καταγράφονται στην κατ' ιδίαν συνομιλία των δύο ανδρών. Παράγοντες του αμερικανικού λόμπι αισθάνονται δυσαρεστημένοι από τους τελευταίους χειρισμούς της κυβέρνησης πάνω στο θέμα της Χρυσής Αυγής και φέρονται αποφασισμένοι να εκφράσουν με κάθε τρόπο αυτή τους τη δυσαρέσκεια».
Αυτή η είδηση είναι ενδεικτική της «ανεξαρτησίας» της αντεθνικής συγκυβέρνησης και βεβαίως του τρόπου με τον οποίο η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ασκεί την εξουσία και λαμβάνει βαρύνουσας σημασίας πολιτικές αποφάσεις που κρίνουν το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Λαού.
Καμία σημασία δεν έχει για το αντεθνικό Καθεστώς η διαφύλαξη των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού και η προάσπιση των δικαιωμάτων του. Η λαϊκή βούληση δε, του υποτίθεται κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, είναι κενό γράμμα για τη Χούντα του Μνημονίου. Εκείνο το οποίο πραγματικά εξυπηρετεί η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά είναι οι εντολές διεθνών τοκογλύφων και σιωνιστών που καθορίζουν και τις τύχες της Πατρίδος και του Λαού μας.
Η ιστοσελίδα Newsbomb επιπλέον, αναφέρει τα εξής: «ο Ντέιβιντ Χάρις είναι πλέον καχύποπτος έναντι της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NEWSBOMB μετά απ' όλα αυτά, αναμένεται να ακυρώσει την προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα, η οποία σχεδιαζόταν να οργανωθεί με τυμπανοκρουσίες ώστε να σταλεί το μήνυμα στήριξης των ενεργειών της ελληνικής κυβέρνησης για την πάταξη του νεοναζισμού».
Με απλά λόγια, το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ και συγκεκριμένα ο επικεφαλής του, Δαυίδ Χάρις, αισθάνεται πως κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα από τους «ερασιτεχνισμούς» των στελεχών της Χούντας Σαμαρά. Όπως είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή (το είχε ομολογήσει ο ίδιος ο Δαυίδ Χάρις δίχως να το διαψεύσει ο Σαμαράς ούτε άλλο στέλεχος της αντεθνικής κυβέρνησης), το εβραϊκό λόμπι απαίτησε από την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής. Η τελευταία, έσπευσε να εκτελέσει την εντολή, εξαπολύοντας την πολιτική σκευωρία εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος η οποία οδήγησε στην παράνομη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών του κοινοβουλίου, οι οποίοι έχουν εκλεγεί δια της ψήφου του Ελληνικού Λαού.
Πλέον όμως, ο πρωταγωνιστικός ρόλος του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ κινδυνεύει να φανερωθεί από την αποκάλυψη και ομολογία Μπαλτάκου για τις παράνομες ενέργειες Σαμαρά. Ως εκ τούτου, ο Δαυίδ Χάρις αναδιπλώνεται και μένει να δούμε ποια θα είναι από τούδε και στο εξής η στάση των σιωνιστών έναντι μιας κυβέρνησης ανδρείκελων.
Εκείνο φυσικά που απομένει, είναι η στενή εξάρτηση της Χούντας Σαμαρά από τα σιωνιστικά συμφέροντα, σε βαθμό τέτοιο ώστε ο εκτελεστικός διευθυντής ενός εβραϊκού οργανισμού να ζητά εξηγήσεις από στενό σύμβουλο του Σαμαρά, για τα όσα αποκαλύπτονται στο βίντεο της ομολογίας Μπαλτάκου.
Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει, η εγκληματική συμμορία Βενιζέλου-Σαμαρά ξηλώνεται και ο Ελληνικός Λαός είναι εκείνος ο οποίος θα εξαλείψει τον Μάιο την αντεθνική και ξενοκίνητη Χούντα του Μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών