Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 18, 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Η. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: “ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”

Without Info - Αντίγραφο
Συνέντευξη παραχώρησε στο defencenet.gr ο υποψήφιος περιφερειάρχης για την Αττική Ηλίας Παναγιώταρος.
Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής και επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αττική» μιλάει για το πρόγραμμα του συνδυασμού του, για για το προβλήματα τα περιφέρειας, για την Χρυσή Αυγή, τις πολιτικές διώξεις στελεχών της, και για το πόσο είναι αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα.
- Κύριε Ηλία Παναγιώταρε. Κατέρχεστε στις αυτoδιοικητικές εκλογές, ως, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.  Για ποιο λόγο πρέπει ο ψηφοφόρος της Αττικής να προτιμήσει εσάς και όχι κάποιον άλλο από τους συνυποψηφίους σας;
Γιατί έχουμε πρόγραμμα, πρωτότυπο πρόγραμμα που θα δώσει ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα της Περιφέρειας. Δείτε: https://www.youtube.com/watch?v=dNbCr4KFE9g
Τα επιτελεία των άλλων συνδυασμών αντέγραψαν, μέχρι τελείας, τις θέσεις μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε....
αυτούσιες τις θέσεις μας για την χωματερή και την διαχείριση των απορριμμάτων. Πρώτοι εμείς και πολύ νωρίς μάλιστα, επικαιροποιήσαμε τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα απορρίμματα, που σε λίγο καιρό θα είναι το νούμερο ένα πρόβλημα στην Αττική, και τις παρουσιάσαμε: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-protash-ths-ellhnikh…
Μιλήσαμε για ανακύκλωση στην πηγή, καταγγείλαμε τα συμφέροντα του Μπόμπολα και του Κοπελούζου, και των άλλων μεγαλοεργολάβων – εκδοτών – καναλαρχών, αλλά και την διαπλοκή που υπάρχει μεταξύ εργολάβων, δημάρχων και την σημερινή Περιφέρεια Αττικής. Αυτοί αρκέστηκαν να μιλήσουν μονο για την ανακύκλωση, αλλά με την δική μας φρασεολογία. Για τα συμφέροντα ουδέν!
Η ΝΔ πήρε ατόφιο το κοινωνικό πρόγραμμά μας. Εμείς μιλάμε, εδώ και χρόνια, για την πρόνοια σε Έλληνες άστεγους, έχουμε διοργανώσει εκατοντάδες διανομές τροφίμων. Σήμερα “ξύπνησε” ο Σαμαράς και ότι λέμε εμείς για την στέγαση των αστέγων το περιέλαβε στο πρόγραμμά του.http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-paranoia-ths-samarik….
Μέχρι τώρα φτωχοποιούσε τους Έλληνες και σίτιζε και στέγαζε ΜΟΝΟ Λαθρομετανάστες.
- Θα μπορούσατε να μας περιγράψετε  τα βασικά σημεία του προγράμματος που έχετε για την περιφέρεια της Αττικής;
Επιγραμματικά οι τομείς που θα επικεντρωθούμε χωρίζονται σε τρεις ενότητες: Περιβάλλον και ποιότητα ζωής
Κοινωνική μέριμνα (υγεία, πολιτισμός, αθλητισμός)
Τοπική οικονομία και απασχόληση (καταπολέμηση της ανεργία), παιδεία και δια βίου μάθηση.
Η πρώτη μας δουλειά θα είναι η αναδιοργάνωση της Περιφέρειας ως διοικητική δομή. Έχουμε ήδη έτοιμο το οργανόγραμμα, δίνοντας βάση στις κοινωνικές υπηρεσίες. Άνεργος – άστεγος Έλληνας στην Περιφέρεια Αττικής θα είναι αδιανόητο να υπάρχει, με εμένα Περιφερειάρχη.
Οι αναδιοργανωμένες αρμόδιες δ/νσεις και υπηρεσίες της Περιφέρειας σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία θα επιληφθούν ώστε να υπάρχει ασφάλεια και ουσιαστική πάταξη της εγκληματικότητας.
Για να υπάρξει απασχόληση θα χρειαστεί να “αναστηθεί” ο δευτερογενής και ο τριτογενής τομέας της οικονομίας, αλλά και ο πρωτογενής.
- Πως θα χρηματοδοτήσετε τις κοινωνικές παροχές;         
Από το νοικοκύρεμα που θα επιβάλλουμε στην Περιφέρεια. Βλέπετε πως δεν αναφέρουμε καν το πλεόνασμα που διατείνεται πως έχει ο κ. Σγουρός, το οποίο θεωρούμε πλεόνασμα ανυπαρξίας.
Έργα βιτρίνας, υπερκοστολογημένα κλπ τελειώνουν την επόμενη ημέρα!
Περιφέρειες και Δήμοι έχουν υποστεί περικοπές όσον αφορά τους ΚΑΠ ύψους άνω του 60%. Εμείς αυτά τα χρήματα θα τα διεκδικήσουμε ξανά.
Ο Νόμος 3852/2010, ο οποίος θεσμοθετούσε συγκεκριμένους πόρους για την Αυτοδιοίκηση (2,4% από Φ.Π.Α., 4,2% από φόρο εισοδήματος), δεν εφαρμόζεται. Και αυτά τα χρήματα θα τα απαιτήσουμε.
- Σε ότι αφορά την πώληση σε επενδυτικό όμιλο του ιστορικού αεροδρομίου του Ελληνικού ποια είναι η θέση σας;
Η Ελληνική Αυγή για την Αττική κι εγώ, δεσμεύομαι πως δεν θα υπογράψουμε κανένα έγγραφο που να νομιμοποιεί την παραχώρηση του Ελληνικού, σε κανέναν ιδιώτη. Όλα αυτά τα “ωραία” του Λάτση, μπορούν να γίνουν από το Δημόσιο και να γίνουν και καλύτερα με έμφαση στο πράσινο και το κέρδος να έρθει στους πολίτες. Πιστεύετε πως κάποιος επιχειρηματίας χαρίζει τα χρήματά του; Όχι. Για κέρδος πάει. Γιατί να μην κερδίσει λοιπόν, η Περιφέρεια και το δημόσιο; Επειδή θέλουν κάποιοι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα, ίσως με το αζημίωτο;
Ειδικότερα με το θέμα των σκουπιδιών τις σκοπεύετε να κάνετε; Ποιο είναι το πρόγραμμά σας;
Ο Σγουρός και η παρέα του, κάποιοι δήμαρχοι και κάποιοι εργολάβοι, και οι μεθοδεύσεις τους, κατάφεραν αυτή την στιγμή να αντιμετωπίζουμε το χάος στο θέμα των σκουπιδιών.
Έριξαν τα πάντα στην χωματερή στην Φυλή, η οποία τελειώνει, και σήμερα είναι μια γιγαντιαία περιβαλλοντική βόμβα στην Αττική και δεν φρόντισαν το μέλλον.
Σήμερα τίποτα δεν μπορεί να γίνει στην Φυλή! Η χωματερή εκεί και ο χώρος γενικότερα θα πρέπει να κλείσει, γιατί σκορπά αρρώστιες και θάνατο σε ολόκληρη την Αττική, μέσω γης, νερού και αέρα!
Το πρόγραμμα μας είναι ξεκάθαρο:
  • Καμία επιχειρηματική αξιοποίηση-ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης-αποκομιδής των απορριμμάτων.
  • Δημιουργία δημόσιου φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων με δημόσιο έλεγχο.
  • Ανατροπή του παρόντα Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων του 2003 και του 2006.
  • Ανακύκλωση!
  • Πρόληψη – μείωση των απορριμμάτων λοιπόν με:
  • Διαλογή στην πηγή! 
  • Ανταποδοτική για τους πολίτες ανακύκλωση – κομποστοποίηση
  • Επαναχρησιμοποίηση! 
Για την Χρυσή Αυγή και την Ελληνική Αυγή τα Aστικά Στερεά Απορρίμματα (ΑΣΑ) έχουν αξία, γιαυτό και σκίζονται εργολάβοι στην ποδιά του Σγουρού! Μπορούν να οδηγήσουν στην παραγωγή νέων προϊόντων, στη δημιουργία νέου πλούτου που θα επιστρέψει στους πολίτες, ενώ μέσω της ανακύκλωσης, όπου κάθε δήμος θα διαχειρίζεται τα απορρίμματά του, θα δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας.
Οι προβλεπόμενοι τζίροι των ιδιωτών θα ανέλθουν σε ύψος της τάξεως των 3.500.000.000 €. Το δε κόστος διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων από 45 € ανά τόνο που είναι σήμερα θα εκτοξευτεί στα 100 €, με βέβαιη τάση να φθάσει τα 230€ ανά τόνο όταν ιδιωτικοποιηθεί πλήρως η αποκομιδή.
Αυτό ετοιμάζουν.
 Δηλαδή τα ήδη από την κρίση εξαθλιωμένα νοικοκυριά θα επιβαρυνθούν τραγικά την στιγμή που τα ιδιωτικά κέρδη θα ξεπεράσουν τα 1.500.000.000 €.
Αυτά τα χρήματα εμείς τα γυρίζουμε στο λαό!
- Ευρώ ή δραχμή;
Ότι νόμισμα και αν έχεις αν είσαι στον πάτο… Το ευρώ το έχουμε χρυσοπληρώσει για να το εγκαταλείψουμε έτσι απλά, αλλά, αν χρειαστεί, Δραχμή-Δραχμούλα! Δεν είναι για εμάς ταμπού! Ίσα ίσα.. Είναι και εγγύηση ανάπτυξης. Με την δραχμούλα κάναμε ότι κάναμε, με την δραχμούλα τρώγαμε ψωμί τόσα χρόνια. Που είναι τα ευρώ σήμερα; Παντού, φτώχεια και μιζέρια…
- Έχετε δηλώσει ότι με την «Ελληνική Αυγή» στην περιφέρεια «θα πάψει η ασυλία που απολαμβάνουν σήμερα οι λαθρομετανάστες που ασυδοτούν». Πως θα το καταφέρετε αυτό από τη στιγμή που η περιφέρεια δεν έχει αστυνομικές αρμοδιότητες;
Η Ελληνική Αστυνομία θα φροντίσει γιατί η περιφέρεια θα απαιτήσει!  Θα σας φέρω ένα παράδειγμα του τι λέμε. Όταν η Χρυσή Αυγή  έκανε διανομή τροφίμων στο Σύνταγμα, η Ελληνική Αστυνομία κλήθηκε από τον κ. Καμίνη και ζήτησαν να απομακρυνθούμε από εκεί και η διανομή συνεχίστηκε στα γραφεία μας. Έτσι ακριβώς θα κάνουμε κι εμείς! Όπου υπάρχουν λαθρομετανάστες και ασυδοσία η υπηρεσίες θα καλούν την Ελληνική Αστυνομία να επιληφθεί!  Εξάλλου, η αστυνομία θα επιλαμβάνεται της παρανομίας να εργάζονται ανασφάλιστοι εργάτες και χωρίς χαρτιά σε δημόσια έργα. Η Αστυνομία θα επιλαμβάνεται της διαδικασίας σύλληψης και των διαδικασιών που προβλέπονται από τον νόμο, για κάποιον λαθρομετανάστη που περιφέρεται χωρίς χαρτιά και χωρίς φορολογική δήλωση. Άνεργος, άστεγος… Πως ζει ένας τέτοιος άνθρωπος χωρίς να υπάρχει πουθενά; Για σκεφτείτε… Και όποιος βιαστεί να με κρίνει γιατί θα διαφωνεί με όσα λέω, του δίνω την λύση. Ας κάνει τις νόμιμες διαδικασίες και ας τον υιοθετήσει. Στην Περιφέρεια Αττικής θα υπερασπιστούμε την νομιμότητα. Τίποτα άλλο!
- Σε πρόσφατη συνέντευξη σας χαρακτηρίσατε τον πρωθυπουργό νεοναζί. Δεν θεωρείτε τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό βαρύ για τον  πρωθυπουργό που έχει εκλεγεί δημοκρατικά και με την ψήφο του ελληνικού λαού;
Για αρχή, εκλέχθηκε όπως ακριβώς οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί! Εξαπατώντας τον λαό!
Μετά, μας είπαν πρώτοι αυτοί “Νεοναζί” και άλλα φαιδρά… Αυτοί που έσκυβαν μια ζωή το κεφάλι στον κατακτητή, όλο αυτό το καιρό, έχουν το θράσος και μιλάνε. Αυτοί που ήταν φίλοι με τους εισβολείς και παραμένουν φίλοι και με τους σημερινούς εισβολείς, έχουν το θράσος και μιλάνε για εμάς που πρωτοστατούμε σε κάθε εθνική προσπάθεια, που είμαστε οι πρώτοι που κάναμε συγκέντρωση έξω από τη γερμανική πρεσβεία και κάψαμε τις σημαίες της Γερμανίας, που είπαμε στη Μέρκελ «ράους» επανειλημμένως και κάθε φορά που περνάει από τη Λ. Μεσογείων και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής έχουμε υψωμένο ένα τεράστιο πανό όπου αναγράφει «Μέρκελ Ράους».
Όταν οι θολοκουλτουριάρηδες της αριστεράς, όπως η Ρεπούση, ο Δήμου, ο Κωνσταντινίδης που στηρίζουν κάθε τι το ανθελληνικό, που στηρίζουν τους «Μακεδόνες» των Σκοπίων, την «ανεξάρτητη Θράκη», την «ανεξάρτητη Κρήτη», την «ανεξάρτητη Πελοπόννησο» δεν μιλάει κανείς.
- Για ποιο λόγο πιστεύετε ότι είστε απομονωμένοι από το σύνολο του  «συνταγματικού τόξου» πλην ελαχίστων εξαιρέσεων κάποιων βουλευτών; Μήπως τελικά κάνετε κάτι λάθος εσείς;
Δεν μας ενδιαφέρει κανείς βουλευτής που στηρίζει άμεσα ή έμμεσα τα κόμματα της κλεπτοκρατίας. Είμαστε εναντίον όλων εκείνων  που ψηφίζουν νομοσχέδια για την φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού, για το ξεπούλημα της χώρας, και ταυτόχρονα μας κλείνουν το δειλό μάτι τους, λέγοντάς μας, “καλά τα λέτε…Κι εμένα ο Παππούς μου ήταν αυτό ή το άλλο”. Μια χαρά τον τιμούν τον έρμο Παππού τους!
- Από  πολλούς  η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί και χαρακτηρίζεται ως ένα «νεοναζιστικό μόρφωμα» ενώ η μισή κοινοβουλευτική της ομάδα βρίσκεται προφυλακισμένη με την κατηγορία  της  σύστασης «εγκληματικής οργάνωσης».   Τελικά κ. Παναγιώταρε  θα μπορούσατε να μας πείτε τι ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή; 
Η Χρυσή Αυγή είναι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών! Η “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” της Κλάπα και σία με τον ΔΗΜΑΡ-ίτη σύζυγο, που σε “ανοιχτή γραμμή” με τον υπ. Δικαιοσύνης Αθανασίου, προκειμένου να εξυπηρετήσει προσωπικές εμπάθειες και μικροπολιτικά συμφέροντα, προέβη σεσωρεία παρανομιών και παρατυπιών κατά την ανακριτική διαδικασία και παραβίασε  Όλα τα θεμελιώδη δικαιώματα,  όλων όσων απολογήθηκαν στο γραφείο της.
Το περίφημο “αδέκαστο δικαστικό σύστημα” Βουρλιώτη – Γκουτζαμάνη”, όπου όπως αποδείχθηκε στην πορεία, όταν απολογούνταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, έπαιρναν“γραμμή” από τον Σαμαρά, ο οποίος έπαιρνε “γραμμή” από τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Ντέιβιντ Χάρις, επίσης υπέπεσε σε σωρεία αδικημάτων, που γιαυτά θα απολογηθούν αρμοδίως.
Σε ποιά χώρα γίνονται αυτά; Ποιά “Δημοκρατία”; Ποιος “Νομικός Πολιτισμός” επιτρέπει να βρίσκονται επί 8 μήνες, άδικα, παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι, ο Αρχηγός και οι Βουλευτές του δεύτερου, ίσως και πρώτου, δημοσκοπικά, κόμματος της Ελλάδας;
Οι Έλληνες πλέον ξέρουν την κοινοβουλευτική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως ξέρει πως οι κλέφτες του πλούτου του Ελληνικού λαού, εκείνοι που τον καταδίκασαν άνεργο, εκείνοι που σε λίγο θα του πάρουν ΚΑΙ το σπίτι, εκείνοι που έφαγαν τις μίζες και άφησαν τα χρέη για τους Έλληνες, εκείνοι που τον εξαπάτησαν τάζοντας του, ΟΛΟΙ εκείνοι που επί 40 χρόνια έθαψαν την Ελλάδα, θέλουν την Χρυσή Αυγή  φυλακή. Γιατί καταγγέλλουμε και ΔΕΝ συμβιβαζόμαστε! Υψώνουμε την φωνή και την σημαία της Πατρίδας και νοιαζόμαστε  για τον Έλληνα. 
Τον Έλληνα που φτωχοποιήθηκε βίαια και δεν επιβιώνει σήμερα!
Γιατί πολιτική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής  είναι η Ελλάδα και μόνο!
- Πόσο αισιόδοξος είστε για το τελικό αποτέλεσμα;
Οι δημοσκοπικές εταίρες που σιτίζονται από το λεγόμενο “ΑΝΤΙσυνταγματικό τόξο” μας δίνουν ένα ποσοστό της τάξης του 5%. Θυμηθείτε το αυτό! Και θα μιλήσουμε και μετά τις εκλογές, που αυτό το ποσοστό θα είναι υπερ-πολλαπλάσιο. Κυριακή, κοντή γιορτή!
- Θέλετε να πείτε κάτι πριν κλείσουμε την συνέντευξη;
Ναι, αφού σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία, να καλέσω τον κόσμο να πάει αύριο να ψηφίσει. Η αποχή είναι έγκλημα έναντι των παιδιών μας.
Αύριο και στις 25 του Μαϊου μας δίνετε η ευκαιρία να ψηφίσουμε για την ανατροπή τους, για την ποιότητα της ζωής μας, για το αύριο. Μην χαθεί η ευκαιρία…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών