Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 18, 2014

Σοκ και δέος στα πάνελ: Παραμιλάνε με την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Απολαυστικές οι εικόνες από τα πάνελ των καναλιών, όπου ως συνήθως δεν έχει προσκληθεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.
Για άλλη μία φορά στα κανάλια ομιλούν σχετικά με την Χρυσή Αυγή, χωρίς την Χρυσή Αυγή. Παρόλα αυτά είναι απολαυστικό το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι εμφανίζονται αποσβολωμένοι από τα αποτελέσματα της Χρυσής Αυγής. Κατήφεια και κατεβασμένα μούτρα από τους συστημικούς, οι οποίοι απλώς μονολογούν ότι είναι «ανησυχητικά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής».

Και ακόμα δεν έχουν δει τίποτα, αφού η νύχτα προμηνύεται μακρά και τα exit poll αναμένεται να διαψευστούν από την γνωστή «απόκρυψη ψήφου» που όλοι οι αρθρογράφοι του καθεστώτος προανήγγειλαν για την Χρυσή Αυγή. Πολλοί εκ των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, εν μέσω της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας που επί μήνες εξάσκησε το καθεστώς, δεν δήλωσαν τι πρόκειται να ψηφίσουν και έτσι όλοι στα πάνελ είναι έτοιμοι για την ανατροπή και των exit poll.

Μένοντας στα exit poll, οι ταγοί του καθεστώτος παρατηρούν μία...
κατακόρυφη άνοδο της Χρυσής Αυγής, παρά την πολεμική, παρά τη συκοφαντία, παρά τις διώξεις, παρά τις δολοφονίες. Γνωρίζουν όλοι οι τηλεμαϊντανοί ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι στην ουσία το προμήνυμα της οριστικής τους ήττας την 25η Μαΐου, όταν η ψήφος θα είναι βαρέως κομματική και κανείς δεν θα μπορεί να παραστήσει τον «ανεξάρτητο», όπως διακαώς προσπαθούσαν να προβληθούν προεκλογικά οι υποψήφιοι τους.

Σήμερα λαμβάνουν την ειδοποίηση της έξωσης από τα πολιτικά πράγματα του τόπου και στις 25 Μαΐου θα γίνει πραγματικότητα αυτή η έξωση.

πηγή

5 σχόλια:

  1. Προσοχή !

    Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δωθεί από το κόμμα γραμμή στους ψηφοφόρους μας να στηρίξουν στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών, οποινδήποτε υποψήφιο ανήκει σε κόμμα που όλο το προηγούμενο διάστημα μας αποκαλούσε "νεοναζί", "φασίστες", "εγκληματική οργάνωση". Δηλαδή πριν είμασταν νεοναζί και τώρα μας ζητάνε να τους στηρίξουμε; Δε θα το δεχθουμε εμεις οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Μεγα λάθος αν γινει. Η πρόταση μου είναι για ΑΚΥΡΟ στις αυτοδιοικητικές, εκτός και εάν υπάρχει κάποιος υποψήφιος κόμματος που στο προηγούμενο διάστημα δε συμμετείχε στο θιάσο κυβέρνησης-κομμάτων-ΜΜΕ περί "νεοναζί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι στο β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών να ρίξουμε ΑΚΥΡΟ με την χαρακτηριστική ένδειξη "ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι είναι ευκαιρία να τσακωθούν οι "δημοράτες" ποιος πήρε τις ψήφους της ΧΑ στον β γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτείνω ὅτι ὁ καθένας πρέπει νὰ ψηφίσει μὲ γνώμονα τὸ ἐθνικὸ καὶ τοπικὸ συμφέρον, ἀλλὰ νὰ λάβει ὑπόψιν του τυχὸν θέσεις ποὺ εἶχαν ὑποψήφιοι κατὰ τῆς ΧΑ. Τοὐλάχιστον νὰ προτιμηθοῦν οἱ λιγώτερο μ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει γίνει απάτη με τα αποτελέσματα και μάλιστα στον Άλιμο που είχαμε υποστηρικτή μας που όμως για οικογενειακούς λόγους μπήκε αντιπρόσωπος του δεξιού υποψηφίου εντόπισε ότι έγινε απόπειρα να βγάλουν άκυρα πολλά δικά μας ψηφοδέλτια απλά γιατί είχαν πίσω απο το όνομα τον σταυρό, ενώ τα δικά τους τα θεωρούσαν σωστά.
    Εμείς δεν είχαμε βάλει αντιπρόσωπο επίτηδες στο τμήμα αυτό γιατί μας κάλυπτε ο δικός μας. Έτσι νομίσανε ότι θα μπορούσανε να κάνουν λαμογία αφού δεν είχε χρυσαυγίτες (φανερούς) στο τμήμα.
    Για αυτό έχει τεράστια αξία να υπάρχουν ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ!
    Επίσης πρέπει να καταγράφονται σωστά τα αποτελέσματα και των άλλων παρατάξεων ώστε σε περίπτωση που γίνει απάτη στο ηλεκτρονικό σύστημα να δούμε σε ποιόν στείλανε τους ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών