Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 18, 2014

Newsbomb.gr: "Εφιάλτης για το Μαξίμου η Χρυσή Αυγή...Σε αποστάση αναπνοής τα δύο κόμματα"

Όχι ένα, αλλά δύο άρθρα σχετικά με τις μυστικές δημοσκοπήσεις παρουσιάζει η ηλεκτρονική ιστοσελίδα newsbomb.gr, τα οποία επικεντρώνουν κυρίως στη δυναμική της Χρυσής Αυγής που αποτελεί το μεγαλύτερο τρόμο τόσο για το σύστημα, όσο και για τη ΝΔ.

Στο πρώτο άρθρο γίνεται λόγος για το γεγονός ότι καταγράφεται πια η Χρυσή Αυγή ως εν δυνάμει αξιωματική αντιπολίτευση καθώς κοντράρει στα ίσια τη Νέα Δημοκρατία για τη δεύτερη θέση, ενώ στο δεύτερο, γίνεται αναφορά στο ΠΑΣΟΚ - Ελιά που από ότι φαίνεται δε θα καταφέρει να εκλέξει ούτε έναν ευρωβουλευτή καθώς κινείται στα όρια του 4%.

Αναλυτικά:

"Ο εφιάλτης όμως για το Μαξίμου είναι άλλος και ακούει στο όνομα «Χρυσή Αυγή», που .....
σύμφωνα με δημοσκόπους, σε ορισμένες μετρήσεις – όχι σε όλες - που έγιναν το τελευταίο διάστημα, τείνει να φτάνει σε απόσταση αναπνοής από το κυβερνόν κόμμα.
Όπως είναι λογικό στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί μεγάλη ανησυχία, καθώς οι κρυφές δημοσκοπήσεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που μέχρι στιγμής διαφαινόταν."

"....την ίδια ώρα που η Νέα Δημοκρατία ανησυχεί και για τα ποσοστά της Ελιάς που δεν φτάνουν ούτε το 4%!"



Υ.Γ.
Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα αναμένεται η Χρυσή Αυγή να σαρώσει την ελαφροδεξιά στις Ευρωεκλογές και να γεμίσει τις κλινικές και τα αεροδρόμια τη νύχτα της 25ης Μαΐου.

1 σχόλιο:

  1. Για να φανταστείτε, πόσο χαμηλά θα πέσουν οι πασόκοι σε 2-3 στοιχηματικά site σε στοιχηματισμό head to head ΚΚΕ - Ελιά οι αποδόσεις είναι 1,30 - 3,55.. Πανηγυρικά κάτω από τους Κουκουέδες πάνε οι χοντροβενιζέλοι.. Στο ίδιο site έβαλαν την Πέμπτη head to head τη Χρυσή Αυγή με το Ποτάμι και μετά από δύο (2) ώρες οι αποδόσεις αλλαξαν σε 1,25 - 3,55.. Φανταστείτε τι φόρτω,α έπεσε στην Χρυσή Αυγή.. Κι ο Κασιδιάρης ΟΛΟ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ και η απόδοσή του "πέφτει".. Ε ρε πλάκες που θα έχουμε απόψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών