Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 18, 2014

Το επιμύθιο των αυτοδιοικητικών εκλογών - Η Χρυσή Αυγή αυξάνει σημαντικά την επιρροή της

Η Χρυσή Αυγή σε αυτές τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές κατέγραψε μια σημαντική άνοδο σε όλη την Ελλάδα, σε σχέση με τέσσερα χρόνια πριν. Αν σκεφτούμε ότι στον δήμο της Αθήνας το 5,29% του 2010, τριπλασιάστηκε στο 16%, η άνοδος είναι τεράστια. Ακόμα και σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του 2012, η άνοδος στην Αθήνα είναι 8% και στην περιφέρεια Αττικής 2%. Αν λάβουμε υπόψη ότι το λεκανοπέδιο της Αττικής έχει περίπου τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας, η Χρυσή Αυγή δικαιολογημένα δημιουργεί πονοκέφαλο στο καθεστώς.

Παρά το γεγονός ότι ο λόγος γίνεται για αυτοδιοικητικές εκλογές που εν γένει δεν προσφέρονται για «κομματική» ψήφο, παρά τις συνεχείς παράνομες μεθοδεύσεις νοθείας που εφαρμόστηκαν και το γεγονός ότι ουδέποτε κλήθηκε κανείς εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σε κανένα από τα debate, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει στο σύνολο της επικράτειας.

Αυτό που έχει προβληματίσει πολύ το καθεστώς είναι ότι θεωρείται...
βέβαιη η εκλογή συμβούλων σε όλες τις περιφέρειες και τους δήμους της Χώρας. Αυτό θα δυσχεράνει πολύ το έργο του καθεστώτος σε ολόκληρη την χώρα, φροντίζοντας ότι σε όλα τα συμβούλια θα βρίσκονται επιτέλους εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού.

Μη ξεχνάμε ότι οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης διαφέρουν από τις Ευρωεκλογές. Τα καθεστωτικά κόμματα έχουν βαθιές ρουσφετολογικές ρίζες στους δήμους και στις περιφέρειες και πολλά πάρε-δώσε με τα συμφέροντα της κάθε περιοχής. Στις ευρωεκλογές όμως αυτά δεν υπάρχουν. Ούτε "ανεξάρτητοι" υποψήφιοι, ούτε άλλοι τύπου Μώραλης, για να σωθούν τα αποκόμματα της κλεπτοκρατίας. Μπορεί σε αυτές τις εκλογές οι μνημονιακοί να παρουσιάστηκαν ως "ανεξάρτητοι", στις Ευρωεκλογές η επιλογή θα είναι καθαρά πολιτική. Η παρουσία της Ελληνικής Αυγής κρίνεται ενθαρρυντική

2 σχόλια:

  1. Πολύ δυνατή η Χρυσή Αυγή σε όλη την Ελλάδα! Συγχαρητήρια σε όλους, υποψηφίους και ψηφοφόρους για την δύναμη και τον αγώνα τους!
    Μόνο μελανό σημείο το γεγονός οτι οι δημότες της Αθήνας καταδίκασαν την ιστορικότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης σε άλλα 4 χρόνια μαρασμού και ισλαμοποίησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρὰ τὸ ὅτι ἀπογοητεύθηκα σφόδρα ἀπὸ τὴν πολιτικὴ ταυτότητα τοῦ γρακοραγιᾶ μικροαστοῦ καὶ ξενοδούλου νεοέλληνα ποὺ εἴτε ὡς βολεμένος καὶ φοβιτσιάρης κωλόγερος εἴτε ὡς μεσοαστικὸ επαναστατικὸ παράσιτο τῆς γενιᾶς τοῦ πολυτεχνείου προτίμησε τοὺς ἐγκληματίες, τσάτσους, τοκογλύφους καὶ ἐργολάβους καὶ δὲν ἔστειλε τοὺς Λιάκους στὸ β' γύρο, τοὐλάχιστον παρηγοροῦμαι μὲ τὴν ἡδονὴ ποὺ μοῦ προκαλοῦν ὁ πόνος στὰ σχόλια τῶν προδοτῶν καὶ ἀνθελλήωνν τοῦ τρισκατάρατου καθεστῶτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών