Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 18, 2014

ΑΡΑΓΕ, ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ZOUGLA.GR;

Από την προηγούμενη Τετάρτη, ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ανέβασε στην ιστοσελίδα του ZOUGLA.GR, δημοσκόπηση που αφορούσε τον δήμο Αθηναίων, την περιφέρεια Αττικής και τις ευρωεκλογές.

Επειδή στο παρελθόν έχει δείξει στοιχεία που πλησίασαν την πραγματικότητα, εγώ και πολλοί φίλοι περιμέναμε να δούμε τα αποτελέσματά της.

Μάταια όμως… γιατί δεν υπάρχει καμία σχετική ανάρτηση. Όπως είναι φυσικό γεννιούνται ερωτηματικά. Τι έγινε; Έβαλε...
το χεράκι του το παρακράτος, για να μην πάνε χαμένα τα ψέματα που μας σερβίριζαν τόσες μέρες; Και ο ανωτέρω δημοσιογράφος υπέκυψε;

Δεν πειράζει. Σήμερα συντελείται η πλέον έγκυρη δημοσκόπηση. Αυτή του ελληνικού λαού. Και η χαριστική βολή θα έρθει γι’ αυτούς την επόμενη Κυριακή…

«Κυριακή κοντή γιορτή», λέει ο λαός. Και θα είναι η γιορτή της αλήθειας και της δημοκρατίας, που τόσο βάναυσα έχουν τσαλαπατήσει οι κυβερνώντες και τα τσιράκια τους.

Με τη νίκη!


Πάτρα

1 σχόλιο:

  1. Κρίμα για τον δημοσιογράφο,τον περίμενα σύμφωνα μ αυτά που λέει ότι είναι δημοσιογράφος με ούμπαλα αλλά δυστυχώς είναι και αυτός ένας απο τους πολλούς που πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, με λίγα λόγια κλάνουνε παπάρες,όπως λέει και ο λαός αμ τέτοια δημοσιογραφία του καναπέ την κάνω και εγώ ρε....... Μάκη μας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών