Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 07, 2014

Εκλογές βίας και νοθείας ετοιμάζει η κυβέρνηση: Θα ψηφίσουν και τα δέντρα!

Μετά την παταγώδη αποτυχία του σχεδίου αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές, το καθεστώς θέτει σε εφαρμογή το εναλλακτικό του σχέδιο για εκλογές βίας και νοθείας. Το 1961 ο Γεώργιος Παπανδρέου είχε πει ότι στις εκλογές είχαν «ψηφίσει και τα δέντρα», προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός ο «κουφός Εθνάρχης». Τώρα από ότι φαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία για να παραμείνει πρωθυπουργός ο «τρελαντώνης» θα ψηφίσουν και… οι νεκροί.
Σας παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα από την «Καθημερινή»:
«Η αποχή από τις κάλπες στις εκλογικές αναμετρήσεις μπορεί να μην είναι τελικά τόσο μεγάλη όσο δείχνουν οι αριθμοί. Σε ό,τι αφορά την ....
επικείμενη αναμέτρηση, σχεδόν οι μισοί από τους αποβιώσαντες του τελευταίου οκταμήνου, ήτοι 30.000, δεν έχουν διαγραφεί από τους εκλογικούς καταλόγους.
Επίσης, σε σύνολο 9.890.854 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, περίπου 2.300.000 είναι άνω των 70 ετών, η ψήφος των οποίων δεν είναι υποχρεωτική. Αν σε αυτούς προστεθεί και το 1.000.000 των Ελλήνων ομογενών οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους και είναι αμφίβολο ότι θα ψηφίσουν, το πραγματικό ποσοστό της αποχής είναι σημαντικά μικρότερο από αυτό που καταγράφεται.»
Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν έχουν διαγραφεί 30.000 αποβιώσαντες του τελευταίου οκταμήνου. Υπάρχει και άλλη μία λεπτομέρεια που δεν καταγράφει η «Καθημερινή» ίσως επίτηδες. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ο πληθυσμός της Ελλάδας (Έλληνες και αλλοδαποί) είναι συνολικά 10.815.197 άτομα. Οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι σύμφωνα με την «Καθημερινή» είναι 9.890.854, γεγονός που σημαίνει πως το σύνολο των ατόμων που δεν ψηφίζουν στην Ελλάδα (ανήλικοι και αλλοδαποί) είναι μόλις 924.343 άτομα, γεγονός φυσικά τουλάχιστον παράδοξο.
Καθίσταται σαφές ότι η ΝΔ ετοιμάζει εκλογές παρωδία με εκτεταμένη νοθεία, προκειμένου να περιορίσει την επέλαση της Χρυσής Αυγής. Ας μην ονειρεύονται όμως οι σύγχρονοι «καλπογιάννηδες». Οι μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν και ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός θα διαφυλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα που θα στείλει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στον πολιτικό «τάφο». 
Υ.Γ. Στην φωτογραφία εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΔ, Ελευθέριος Καλογιάννης, να «απάγει» την κάλπη και τη μεταφέρει στα γραφεία της ΝΔ στη Βουλή, στη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή στο προεδρικό αξίωμα του Χρήστου Σαρτζετάκη. Έκτοτε έμεινε γνωστός ως "Καλπογιάνης". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών