Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 07, 2014

Όταν κάποιοι κρύβονται οι Εθνικιστές εμφανίζονται και κάνουν συγκεντρώσεις ανοιχτές δεκάδων ατόμων... Εκδήλωση στη Ραφήνα - Φωτορεπορτάζ


Μαζική συμμετοχή στην ανοιχτή εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής για την Αττική στην Ραφήνα - Φωτορεπορτάζ

Επόμενος σταθμός της "Ελληνική Αυγής για την Αττική" προς την Νίκη ήταν η Ραφήνα, όπου πραγματοποιήθηκε άλλη μια επιτυχημένη ανοικτή....
πολιτική συγκέντρωση.

Την συγκέτρωση προλόγισε ο Γραμματέα της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Σπάτων Αρτέμιδος, Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος αφού ευχαρίστησε του κατοίκους της Ραφήνας για το δυναμικό τους παρόν, τόνισε ότι απέμειναν "15 ημέρες μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές και 22 ημέρες μέχρι την ώρα που θα σημάνει η απελευθέρωση του Αρχηγού. Μέχρι την τελική Νίκη".

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής Ρεμπάμπης Λάμπρος και ένας από τους παλαιότερους συναγωνιστές, τόνισε ότι, "οι χρυσαυγίτες είμαστε σαν το ατσάλι, όπως γίνεται το ατσάλι με πύρωμα και χτύπημα έτσι και εμάς όσο μας χτυπουν τόσο χαλυβδώνουν την πίστη μας να πολεμήσουμε για του αδίκως και παράνομα προφυλακισμένους πολιτικούς κρατούμενους συναγωνιστές μας, που βρίσκονται μέσα στα κελιά της τιμής".

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών Πετρομιχελής Βασίλειος αφού ανέλυσε διεξοδικά την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα τόνισε ότι "η νίκη περνά μέσα από την Περιφέρεια Αττικής".

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Λάππας, βετεράνος διεθνής διαιτητής και καθηγητής διαιτησίας, τόνισε "η φιλοσοφία της Ελληνική Αυγής είναι αθλητισμός παντού, για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, στοχεύουμε και θα εργαστούμε για την Άθληση από την προσχολική έως την Τρίτη ηλικία".

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δάφνη Ηλιοπούλου και μητέρα του συναγωνιστή και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ Παναγιώτη Ηλιόπουλου τόνισε πως "η μόνη λύση για ένα καλύτερο αύριο για την Ραφήνα, την Ανατολική Αττική, και όλη την Αττική, είναι η Ελληνική Αυγή και ο Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ οι επερχόμενες εκλογές είναι καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και με βάση αυτή την ιδιαιτερότητα πρέπει να ψηφίσουμε, για να ανακόψουμε το καταστροφικό έργο της χούντας των Σαμαροβενιζέλων".

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων  Αρτέμιδος Γρηγόρης Γερακόπουλος έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας "για τη Νίκη που έρχεται στις επερχόμενες εκλογές".

Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Ευγενία Χρήστου-Γερμενή, αναφέρθηκε στην υποβάθμιση της περιοχής. Κατήγγειλε πως: "τα μόνα έργα που γίνονται είναι έργα βιτρίνας, ενώ δίνονται στου ημέτερους μεγαλοεργολάβους και πως σε λίγο καιρό οι κάτοικοι θα πληρώνουν εισιτήριο για να κολυμπήσουν, όπως συμβαίνει στην Βουλιαγμένη,διότι τα πάντα θα δοθούν σε ιδιώτες. Επισήμανε πως η μόνη λύση είναι η «Ελληνική Αυγή». Η μόνη δύναμη που μπορεί να οδηγήσει σε ένα και καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας".

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος, αναφέρθηκε στην τραγωδία του Ελληνικού και στον άδικο χαμό του νεαρού, για τις βαρύτατες ευθύνες της Περιφέρειας που "ΔΕΝ έλεγξε ούτε τον δήμο, ούτε την επιχείρηση, όπως και δεν ελέγχει κανέναν ποτέ, με τον Περιφερειάρχη να επιδίδεται σε "δημόσιες σχέσεις". Στηλίτευσε ιδιαιτέρως την απελευθέρωση την απελευθέρωση των υπεύθυνων της τραγωδίας - αλλοδαποί άπαντες - "οι οποίοι αφού δεν είναι χρυσαυγίτες κυκλοφορούν ελεύθεροι"... Τόνισε με έμφαση, κλείνοντας την ομιλία του, πως: "η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει κανονικότατα στις ευρωεκλογές όπου θα δεχθούν το τελειωτικό πολιτικό χτύπημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών