Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 07, 2014

Οι θέσεις της Ελληνικής Αυγής για το γήπεδο του Παναθηναϊκού - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το καθεστώς έχει χαλαστεί απίστευτα με την απήχηση της Χρυσής Αυγής και στον χώρο του αθλητισμού!

Παρά την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους, η εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών. Οι ομιλητές παρουσίασαν αναλυτικά τις προτάσεις και τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την ανάπλαση των προσφυγικών και το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γιάννης Βουλδής, δημοτικός σύμβουλος Αθηνών και υποψήφιος με την Ελληνική Αυγή, ο οποίος αναφέρθηκε στην περιοχή της Λεωφόρου που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας...
του Παναθηναϊκού.

Ο Μενέλαος Σωτηρόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηνών, γέννημα θρέμμα της περιοχής Κουντουριώτικα αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις της Ελληνικής Αυγής.

Ο Δημήτρης Καλτσάς, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής, ένα άνθρωπος που έχει ταυτιστεί το όνομά του με τους φιλάθλους τους Παναθηναϊκού κατήγγειλε την υποκρισία των πολιτικάντηδων πριν από κάθε εκλογική μάχη που έταζαν γήπεδο για την ιστορική ομάδα της Αθήνας. 

Ο Παύλος Κτιστάκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κατήγγειλε τα προεκλογικά φούμαρα που τάζουν οι πολιτικάντηδες για την ανάπλαση της περιοχής και το γήπεδο του Παναθηναϊκού.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, αναφέρθηκε στην τρέχουσα επικαιρότητα τονίζοντας ότι η επόμενη πολιτική μάχη θα είναι Νικοφόρα.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, δεσμεύτηκε ότι με τον θεσμικό μας ρόλο θα στηρίζουμε με όλα τα μέσα ώστε να γίνει γενικότερη ανάπλαση και ανακατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στην λεωφόρο Αλεξάνδρας μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο.

Η θέση της Ελληνικής Αυγής για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. 
 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών