Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 07, 2014

Αβάντα του Θεοδωράκη στον Σαμαρά: "Να μην πέσει η κυβέρνηση μετά την συντριβή των ευρωεκλογών"


Αβάντα του Θεοδωράκη στον Σαμαρά: Να μην πέσει η κυβέρνηση μετά την συντριβή των ευρωεκλογών

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει πλέον ο πολυαγαπημένος των συστημικών ΜΜΕ Σταύρος Θεοδωράκης με το μόρφωμά του «Το Ποτάμι». Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο εκλεκτός του Μπόμπολα και των άλλων «νταβατζήδων» της ενημέρωσης, υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να προκύψουν εθνικές εκλογές μετά το αποτέλεσμα των ευροεκλογών.
«Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τα ελληνικά μας. Στις 25 Μαΐου έχουμε Ευρωεκλογές, όχι εθνικές εκλογές. Η ψήφος στη Βουλή είναι μοναδική, δεν υπάρχουν βουλευτές που λένε ότι.....
αν βγουν οι φίλοι μας στην ευρωβουλή, θα ρίξουμε την κυβέρνηση. Αλίμονο αν κάθε φορά ψηφίζουμε για κάτι άλλο, για το αν θα φύγει ο Βενιζέλος ή το αν είναι λεπτά τα πόδια του Σαμαρά. Αυτό είναι κάτι άλλο», τόνισε προσθέτοντας πως το Ποτάμι δεν καταγγέλλει κάθε τόσο την κυβέρνηση τετραετίας. «Ο κόσμος είναι αυστηρός απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά ο κόσμος, ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει εθνικές εκλογές», σημείωσε ακόμη.
Τα λεγόμενα του κοσμοπολίτη αυτού, που από παραγωγός και παρουσιαστής παρακμιακών τηλεοπτικών σκουπιδιών αποφάσισε να μετατραπεί σε «σωτήρα», αν μη τι άλλο, πέρα από το γεγονός ότι δίνει ουσιαστική στήριξη στην κυβέρνηση Σαμαρά, επιβεβαιώνουν και τον ρόλο του ως «τσόντας» σε μια κυβέρνηση νέων συνεργασιών. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο αμερικανικός χρηματοοικονομικός κολοσσός J.P Morgan είχε προβλέψει κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ («Ελιάς») και «Ποταμιού» σε περίπτωση προκήρυξης εθνικών εκλογών, κάτι που η τράπεζα αυτή θεωρεί ως πολύ πιθανό.
Είναι φανερό ότι ο Θεοδωράκης κάνει αβάντα στην κυβέρνηση, μόνο που με τα λεγόμενά του εκτίθεται  ανεπανόρθωτα δείχνοντας νηπιακή πολιτική σκέψη. Εάν η ΝΔ πατώσει εκλογικά (που θα πατώσει) και το ΠΑΣΟΚ εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη (που θα εξαφανιστεί) τι είναι αυτό που θα εμποδίσει πλέον τη διενέργεια των εθνικών εκλογών; Μπορεί ο ίδιος να σπρώχνεται σκανδαλωδώς από τα στημένα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς, όμως για να μπορέσει να συμμετάσχει σ’ ένα ενδεχόμενο νέο κυβερνητικό σχήμα θα πρέπει να έχουν κάποια συγκεκριμένα εκλογικά ποσοστά τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ.
Κάτι όμως, που απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα δεν πρόκειται να συμβεί. Αν μάλιστα ο Θεοδωράκης τηρήσει τα λεγόμενά του, γύρω από το ότι  αν λάβει 5% καλύτερα να πάει σπίτι του, τότε ας ετοιμαστεί να διαλύσει άμεσα το πολιτικό αυτό νεφέλωμα, γιατί και το 5% πολύ του είναι. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα το μόνο που θα θυμόμαστε από τον απίθανο αυτόν τύπο θα είναι η γραφικότητα και η αθλιότητα των εκπομπών του, καθώς και την αποτυχημένη προσπάθειά του να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.
Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. Γέμισε ο τόπος από "αδερφές" και "κουνίστρες".. Κι ΟΛΕΣ αβαντάρονται από τα ΜΜΕ.. Αυτή είναι η πατρίδα μας ρε γαμώτο;; ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.. ΔΩΣΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών