Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 07, 2014

"Πανικός" σε ακόμη μια συγκέντρωση της "Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα" στο Σχηματάρι - Φωτορεπορτάζ

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα στο Σχηματάρι - Φωτορεπορτάζ
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πολιτική εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα», η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο 3 Μαΐου στο Σχηματάρι Βοιωτίας.
Πλήθος συμπατριωτών μας παραβρέθηκε στην εκδήλωση, προκειμένου αφενός να δηλώσει τη συμπαράσταση και στήριξη στον Πολιτικό Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών και αφετέρου να ενημερωθεί για......
τους στόχους του Συνδυασμού για τις περιφερειακές εκλογές και του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος εν γένει.

Την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στο Νομό Βοιωτίας, διαδέχτηκαν πολιτικές ομιλίες οι οποίες έγιναν δεκτές με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους. Χαιρετισμό απηύθυναν ο συναγωνιστής Νώντας Ανυφαντής εκ μέρους της Κ.Ε. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Θεοδώρου, δίνοντας το στίγμα του Πολιτικού Αγώνος.

Με ενθουσιασμό έγιναν δεκτοί οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, συναγωνιστές Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης και Κωνσταντίνος Μποβιάτσος, οι οποίοι και τόνισαν πως είναι απαίτηση του Ελληνικού Λαού η ισχυρή εθνική εκπροσώπησή του στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Η Χρυσή Αυγή, είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία μπορεί να εξασφαλίσει την ακέραια και δυναμική υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.


Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν οι συναγωνιστές και υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Φωκίδας και Φθιώτιδας, Ιωάννης Χριστοδούλου και Θοδωρής Πάνου αντίστοιχα, επισήμαναν πως τα μηνύματα που λαμβάνουν από τους συμπατριώτες μας είναι εξόχως ενθαρρυντικά και καταδεικνύουν πως παρά την συνωμοσία σιωπής οι Χρυσαυγίτες προελαύνουν σε όλη την Στερεά Ελλάδα.


Το κατ' εξοχήν πολιτικό νόημα των επερχόμενων εκλογών στην περιφέρεια και στις ευρωεκλογές, τόνισαν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα», συναγωνιστής Απόστολος Γκλέτσος.


Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες σε θέση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, μέσα σε κλίμα ατσάλινης Ενότητας και ακλόνητης Πίστης στην Τελική Νίκη του Κινήματος.

Την 18η Μαΐου χαράζει, όπως σε ολόκληρη την Ελληνική Πατρίδα, μια νέα ημέρα για τη Στερεά Ελλάδα: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έχει έλθει! Η στιγμή για την οποία αγωνιστήκαμε με πείσμα, πάθος και φανατισμό είναι μπροστά μας! Η κραυγή μας θα αντιλαλήσει στους Ουρανούς, στη Γη και τις Θάλασσες της Ελληνικής Πατρίδος:
Ξεσηκώσου τώρα, Ελληνικέ Λαέ, και άσε την καταιγίδα να ξεσπάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών