Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 05, 2014

ANTINEWS: ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ «ΣΕΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

NOOR-1 
Μια περίεργη σιωπή έχει πέσει γενικώς για την υπόθεση της αποκάλυψης του πλοίο με την τεράστια ποσότητα της ηρωίνης. Είναι φανερό, πως κάτι τρέχει και οι «αρχές» βιάζονται να κλείσουν άρον-άρον την υπόθεση, κι όσοι συνελήφθησαν, συνελήφθησαν. Να μην πάει πάρα πέρα το πράμα. Βεβαίως, την ίδια σιωπή τηρούν και τα λαλίστατα –σε άλλες περιπτώσεις- ΜΜΕ. Ωστόσο, τα αμφιβόλου σαμαρικότητας blogantinews (το οποίο, όσο να’ ναι, την έχει την εσωτερική του πληροφόρηση…), λέει στα ίσα ότι το κατεστημένο καλύπτει την εμπλοκή μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης πολιτικών και «επιχειρηματιών», γιατί αν η υπόθεση πάει μέχρι τέλους, θα γίνει «σεισμός» και προφανώς θα τρίξουν τα θεμέλια του σάπιου καθεστώτος. Ιδού το σχετικό δημοσίευμα και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Ποιό τρανταχτό όνομα εμπλέκεται στην ηρωίνη του Noor One;
Και ξαφνικά, εκεί που......
είχαμε καταιγισμό από ειδήσεις σχετικά με το τεράστιο κύκλωμα που μετέφερε ηρωίνη στην Ελλάδα και ήδη έχει κατασχεθεί η μεγαλύτερη ποσότητα παγκοσμίως, σήμανε σιγή ασυρμάτου.
Πιάστηκε ο εφοπλιστής Γιαννουσάκης η οικογένειά του, μερικοί Τούρκοι και το πλήρωμα ενός πλοίου – φάντασμα που άλλαζε συνεχώς ονόματα, του Noor One το οποίο κατασχέθηκε στην Ελευσίνα. Ξαφνικά τα μέσα ενημέρωσης δεν ασχολούνται και τόσο ζεστά με το θέμα, παρ’ ότι είναι τεράστιο και πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονιά να κατάσχεται μια ποσότητα ηρωίνης η αξία της οποίας ξεπερνά τα 400 εκατ. ευρώ.
Όμως, αποκρύβεται και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Ότι εκτός από το εμπόριο ηρωίνης υπάρχει και μεγάλο λαθρεμπόριο καυσίμων καθώς τόνοι πετρελαίου δεν έχουν δηλωθεί πουθενά. Οι πληροφορίες λένε ότι λειτουργούσε ένα παράλληλο δίκτυο που όμως είχε μια κοινή διεύθυνση. Μια εγκληματική οργάνωση η οποία αν «ανοίξει» θα γίνει πολιτικός και επιχειρηματικός σεισμός στην Ελλάδα…».

1 σχόλιο:

  1. Ναι το διάβασα και εγώ το άρθρο και πράγματι μου κάνει εντύπωση η σιγή ασυρμάτου που έπεσε ξαφνικά για την υπόθεση.
    Τελικά η κρατική ολιγαρχική μαφία στην χώρα μας βάζει τα γυαλιά σε άλλες ξένες που έχουν το όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών