Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 05, 2014

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ… ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

Χιλιάδες Ισραηλινοί πήραν μέρος σε διαδικτυακή «καμπάνια μίσους», μέσω σελίδας στο Facebook με τίτλο “The People of Israel Demand Vengeance!” – «ο λαός του Ισραήλ απαιτεί εκδίκηση». Η συγκεκριμένη σελίδα μίσους, συγκέντρωσε περισσότερα από 36.000 «likes» σε λιγότερο από δυο μέρες, πριν τελικά αφαιρεθεί (πριν συγκεντρώσει εκατομμύρια «likes» και εκτεθούν οι σιωνιστές ανεπανόρθωτα), καθώς οι χρήστες δημοσίευσαν...
φωτογραφίες τους όπου με διάφορους τρόπους ζητούσαν «εκδίκηση» για τη δολοφονία των τριών Ισραηλινών εφήβων, που έγινε από αγνώστους.

Η σελίδα δημιουργήθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, και  συμμετέχουν σ’ αυτήν και Ισραηλινοί στρατιώτες, οι οποίοι δημοσίευσαν φωτογραφίες ζητώντας τη θανάτωση των Παλαιστινίων, με συνθήματα μίσους, όπως: «Αφήστε μας να τους ξαπλώσουμε κάτω»,  «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε. Θέλουμε εκδίκηση», «Εκδίκηση!», «Αίμα για αίμα, θέλουμε εκδίκηση. Δώστε στο στρατό την ευκαιρία να νικήσει» και άλλα παρόμοια.

Αυτή η καμπάνια μίσους, δεν ήταν η μόνη. Αντίστοιχη υπήρξε και τον Απρίλιο, για υποστήριξη ενός Ισραηλινού στρατιώτη που σημάδευε με το όπλο του παλαιστίνιους εφήβους στην πόλη της Χεβρώνας και είχε συγκεντρώσει 60.000 «like».

Οι σιωνιστές, λοιπόν, είναι οι μεγάλοι δάσκαλοι του μίσους προς όλους τους άλλους, αλλά μην το λέτε, γιατί θα σας πιάσουν οι… αντιρατσιστικοί νόμοι. Οι οποίοι ασφαλώς και δεν πιάνουν τους σιωνιστές, γιατί αυτοί  τους έφτιαξαν τους… αντιρατσιστικούς νόμους. Όχι γι’ αυτούς, αλλά για όλους τους άλλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών