Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 05, 2014

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ» ΦΕΣΤΙΒΑΛ – ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ- ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;

4B1F677155B817B3B38256DFA771CA6F
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο "Αιώνιος εχθρός" εντείνει τις προπαγανδιστικές αντεθνικές του ενέργειες μέσω Φεστιβάλ - Εκδρομών και Κάμπινγκ που ανάμεσα από αλκοόλ - ναρκωτικά και διασκέδαση, επιχειρείται και η χειραγώγηση των υγιών γονιδίων της νεολαίας. Το δυστύχημα όμως για τα μιαρά όντα είναι πώς πια μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού καθώς η νεολαία έχει στραφεί προς τον πραγματικό ριζοσπαστισμό... τον Εθνικισμό!

Ξεκινά σήμερα το 18ο «αντιρατσιστικό» φεστιβάλ Αθηνών, ενώ αντίστοιχα θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις, όπως Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ρέθυμνο, Κοζάνη, Χανιά, Λάρισα και Χίο. Η όλη ιστορία ξεκίνησε τη δεκαετία του ’90 από «περίεργες» ΜΚΟ και αριστερές οργανώσεις «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων», αλλά τα τελευταία χρόνια –μετά τη δυναμική εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό προσκήνιο- έγινε καθεστωτική υπόθεση. Ιδού ένα μέρος από τη διαφήμιση που κάνει σ’ αυτές τις νεοταξίτικες ανθελληνικές εκδηλώσεις, η καθεστωτική-μνημονιακή ναυαρχίδα του Ψυχάρη:
«Περισσότερα από κάθε χρονιά τα αντιρατσιστικά φεστιβάλ!
Με σύνθημα «Να σβήσουμε τα σύνορα – να νικήσουμε το φόβο – να μη γίνει ο κόσμος φυλακή»
Τα Αντιρατσιστικά Φεστιβάλ είναι και φέτος εδώ, περισσότερα από.....
κάθε άλλη χρονιά για να σπάσουν τα σύνορα που χωρίζουν τους ανθρώπους. Για να μοιραστούν και να συζητήσουν όλα αυτά που μας ενώνουν. Για να δούμε όλοι μαζί μια παράσταση που να μιλά την ίδια γλώσσα και να αναφέρεται στις ανάγκες και στα όνειρα κάθε ανθρώπου. Αλλά και για να «ανοίξουν» όλοι μαζί τους γευστικούς τους ορίζοντες δοκιμάζοντας πολυεθνικές γεύσεις και να γνωρίσουν την παράδοση των γειτόνων τους μέσα από τους χορούς και τα τραγούδια τους.
Έτσι λοιπόν εφέτος τα αντιρατσιστικά φεστιβάλ ανοίγουν τους ορίζοντες τους…».
Τα περισσότερα από κάθε χρονιά, λοιπόν. Για ευνόητους λόγους… Αλλά αλήθεια, ποιος πληρώνει;
(ΥΓ): Όποιος θέλει «να σπάσει τα σύνορα», «να μη γίνει ο κόσμος φυλακή» και άλλα ηχηρά παρόμοια, ας πάρει μερικούς λαθρομετανάστες σπίτι του. Και μετά τα ξαναλέμε…

1 σχόλιο:

  1. Και γιατι πρεπει να σπασουν μονο τα ελληνικα σύνορα και όχι του Ισραηλ π.χ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών