Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 05, 2014

Ο Κ. Μητσοτάκης... ξεπλένει το ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει: "Έχει προοδεύσει αρκετά ο ΣΥΡΙΖΑ....Η Χρυσή Αυγή διαφέρει από κάθε άλλο κόμμα"

Με αφορμή τον ξυλοδαρμό του καθηγητή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Ν. Μαρατζίδη από τα γνωστά αναρχομιάσματα της Αριστεράς, ξεκίνησε εκ νέου η γνώριμη συζήτηση για τη θεωρία των "δύο άκρων" και στο κατά πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα των ακροαριστερών ομάδων βίας - σε σύγκριση πάντα με τη Χρυσή Αυγή.

Έσπευσε λοιπόν ο κύριος με τα περισσότερα ραντεβού στην ατζέντα Χριστοφοράκου - Siemens, ο άνθρωπος που ξέχασε να πληρώσει τα τιμολόγια δεκάδων συσκευών της εταιρείας της διαπλοκής και τη διαφθοράς, Siemens, και το θυμήθηκε μια νύχτα...με πανσέλην,ο να υπερασπιστεί το ΣΥΡΙΖΑ και να δηλώσει:

«Η πολιτική βία μπορεί να εκπορεύεται από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, ωστόσο δεν εξισώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή», προσθέτοντας ότι «στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε .....
παράσχει πολιτική κάλυψη σε δυνάμεις που κατέφευγαν σε πράξεις βίας, αν και σίγουρα από τότε έχει επέλθει πρόοδος»

 Δεν τίθεται θέμα φυσικά στο κατά πόσο είναι ενήμερος ο γιος του Αποστάτη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του πάνε στα δικαστήρια ως υπερασπιστές των δολοφόνων της 17Νοέμβρη και των αποβρασμάτων όπως το πακιστανικό κτήνος που βίασε και άφησε σε κόμμα τη Μυρτώ, απλά πράττει το... καθήκον του ως ο μελλοντικός συν-έταιρος στη διακυβέρνηση της χώρας.

Όσον αφορά τις εμπρηστικές δηλώσεις του:
«Η Χρυσή Αυγή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εξισωθεί με οποιοδήποτε άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα" το μόνο που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι ότι σίγουρα είναι άκρως τιμητικό και εντελώς αληθινό το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με το ανθελληνικό συνονθύλευμα των κομμάτων του κλεπτοκρατικού τόξου και για αυτό άλλωστε διώκεται από το αντεθνικό - υλιστικό εσμό των παρα-δικαστικών.

1 σχόλιο:

  1. O Kυρ.Μητσοτάκης δεν χρειαζόταν και πολύ τα επίσημα ραντεβού με τον Χριστοφοράκο, αφού αμφότεροι διέμεναν στην οδό Πεντέλης της Κηφισιάς. Ο Χριστοφοράκος διέμενε με την τουρκάλα σύζυγο του σε πολυτελές οίκημα ιδιοκτησίας της οικογενείας της συζύγου του Α.Σαμαρά! Ο Ελευθέριος Σέκερης ανώτατα στέλεχος της SIEMENS είναι σύζυγος της αδελφής της Μαρίας Κρητικού, συζύγου Σαμαρά.
    Ο πατέρας του Αντιπλοίαρχος Αθανάσιος Σέκερης, γνωστός για τη συμμετοχή του στη στασιαστική κίνηση του Πολεμικού Ναυτικού του Μαῒου ΄73, εχρημάτησε διοικητής του ΟΤΕ επί Καραμανλή 1975-81, περίοδο κατά οποίαν δεν έγιναν έργα υποδομής, με αποτέλεσμα οι πολίτες να αναμένουν τριετία για την απόκτηση νέας συνδέσεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών