Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2014

Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΛΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο… ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ – ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ… ΓΙΑΤΡΟΥ

Trelantwnis_Pinelopi_Delta_(Small)_copy

Δείγματα ότι κάτι δεν πάει καλά με το άτομό του, έδωσε χθες το βράδυ ο Σαμαράς. Κατ’ αρχάς, μιλούσε επί 63 λεπτά, σπάζοντας κάθε ρεκόρ ομιλίας του στη βουλή και θυμίζοντας τους ατελείωτους μονόλογους του… Φιντέλ Κάστρο. Έπειτα, αποκάλεσε «μικρό Ναπολέοντα» τον Τσίπρα, άρα ο ίδιος νομίζει πως είναι ο… «Μέγας Ναπολέων» (πολλοί τρελοί έχουν τη μανία να πιστεύουν ότι είναι… Ναπολέοντες).
Στη,,, μαραθώνια ομιλία του, είπε τα εξής εξωπραγματικά και πέραν πάσης λογικής για οποιονδήποτε άνθρωπο ζει στην Ελλάδα κι έχει την ελάχιστη έστω επαφή με την πραγματικότητα:
«Μετά από έξι χρόνια ύφεσης η.....
ανάκαμψη άρχισε, η ανεργία πέφτει και τα επόμενα χρόνια η ανάπτυξη θα είναι πολύ ισχυρή. Η ανεργία θα πέσει κάτω από το 23% την επόμενη χρονιά και κάτω από 20% την μεθεπόμενη… Βγήκαμε στις αγορές και δανειζόμαστε με λογικά επιτόκια. Το χρέος σταμάτησε να μειώνεται ονομαστικά και θα αρχίσει να μειώνεται και ως ποσοστό του ΑΕΠ. Το χρέος της Ελλάδας είναι βιώσιμο, το λένε οι αγορές, το είπε ο κ. Ρένγκλινγκ και θα το πούνε σύντομα οι δανειστές. Οι φοροελαφρύνσεις και η ανακούφιση άρχισαν. Δεν υπάρχουν νέοι φόροι.
Επιτέλους η οικονομία παίρνει μπροστά. Μόλις μπούμε για τα καλά σε αναπτυξιακή τροχιά θα αρχίσουν να αυξάνονται και οι μισθοί».
Κλείνοντας, χαρακτήρισε τις εκλογές «καταστροφικές». Κι αφού τελείωσε η ψηφοφορία και βγήκε από τη βουλή, ερωτηθείς για τον χρόνο των εκλογών απάντησε «εκλογές το 2016»!
Συμπέρασμα: Όσα… χάπια της χαράς κι αν πιεί, ο άνθρωπος αυτός έχει κατεπείγουσα ανάγκη ψυχιατρικής εξετάσεως και άμεσης θεραπείας με συνδυασμό καθήλωσης (δεσίματος), απανωτών ηλεκτροσόκ και μιας χούφτας χαπιών κάθε μισάωρο! Αλλιώς, τον… χάνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών