Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2014

Το τέλος του ΠΑΣΟΚ πλησιάζει... Τα στελέχη του και οι βουλευτές του αφήνουν μόνο του τον Βενιζέλο και την παρέα του...

Το κόμμα που εξέθρεψε την κλεψιά και την απατεωνιά. Το κόμμα - εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ διανύει τις τελευταίες ημέρες, πολιτικής, ζωής. Όσο και να προσπαθεί ο κατοχικός Πρωθυπουργός Σαμαράς να το υποστηρίξει, δίνοντάς του ανάσες ζωής και οξυγόνο (π.χ. ψήφος εμπιστοσύνης) το συνεταιράκι του Β. Βενιζέλος πριονίζεται από τους "συντρόφους" του που ήδη του έχουν ετοιμάσει.... το πολιτικό του φέρετρο.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ένας, ένας οι βουλευτές αμφισβητούν ευθέως τον Βενιζέλο με τον έναν (Ο Σκανδαλίδης ζητά συμπόρευση με το ΣΥΡΙΖΑ), ή τον άλλον τρόπο (Σηφουνάκης, Γρηγοράκος, Κρεμαστινός ουσιαστικά ζητούν να φύγει η Κυβέρνηση άμεσα) αλλά και τα υπόλοιπα εναπομείναντα στελέχη και βουλευτές (ή αλλιώς "τρωκτικά") ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα χωρίς το Βενιζέλο.

150 στελέχη, μας πληροφορεί ο πασόκος matrix24, θα βρίσκονται στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο από όλη την Ελλάδα για να......
σχεδιάσουν το επόμενο βήμα της "δημοκρατικής παράταξης", χωρίς την παρουσία του Βενιζέλου.
Την ίδια ώρα ο Γ. (ΣΑ)Ραγκούσης - "περιούσιος" πρωήν κολαούζος του ΓΑΠ - μέσω Facebook (τι μανία είναι και αυτή...) ανακοινώνει πολιτική κίνηση με την υποστήριξη προσωπικοτήτων - γραφιάδες και κουλτουριάρηδες δλδ - για τη δημιουργία του "κινήματος βασισμένο στις αρχές της σοσιαλδημοκρατίας" και καλεί και όλα τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που πιστεύουν σε κάτι τέτοιο να βρεθούν συντόμως να συζητήσουν.

Στις 24 Οκτωβρίου ο ΓΑΠ θα κάνει επανεμφάνιση στην Κρήτη σε ανοιχτή συγκέντρωση έχοντας καλέσει ήδη 1.000 νοματαίους και βρίσκοντας και ταυτόχρονα 3.500 πασόκους (λοβοτομημένους) που ζητούν την αλλαγή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε την "μαχαιριά" του Λοβέρδου για την αναβολή του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ λόγω χαμηλής συμμετοχής και ελάχιστου ενδιαφέροντος γίνεται κατανοητό πώς το κόμμα της κλεψιάς ετοιμάζεται να πεταχθεί στον.....καιάδα της Ιστορίας.

Αρκεί να μην δημιουργηθεί ως αμοιβάδα κάποιο άλλο μολυσματικό κόμμα από τους ίδιους κλέφτες! Για αυτό βέβαια θα φροντίσει και ο λαός στις επόμενες εκλογές να μην του δώσει ούτε τα.... 3%!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών