Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2014

Υπερασπιστής του Πρετεντέρη και του Μπόμπολα ο θλιβερός Σαμαράς και όχι του έλληνικού λαού....

Ως γνωστόν κατά το προηγούμενο τριήμερο στη Βουλή συζητούνταν η πρόταση εμπιστοσύνης που ζήτησε η Κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλο.
Ένας θλιβερός..... πρωθυπουργεύων Αντώνης Σαμαράς είχε την ευκαιρία να δει το περιστύλιο της Βουλής πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες και να κάνει μια τοποθέτηση ενώπιον του... λειψού εκλεγμένου βουλευτικού σώματος αναφορικά με το λόγο που θα έπρεπε κάποιος να δώσει στην κυβέρνησή του ψήφο εμπιστοσύνης.

Η συζήτηση όμως αντί να περιστραφεί γύρω από τις ενδεχόμενες εξαγγελίες ελάφρυνσης των οικονομικών βαρών του ελληνικού λαού περιστράφηκε γύρω από τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους και βουλευτές!

Ο Σαμαράς από το βήμα της Βουλής ψέγει το ΣΥΡΙΖΑ που.... μποϊκοτάρει τον τηλεαστέρα Πρετεντέρη και τον "λαγό" του Άδωνι Γεωργιάδη..
Το αθλιότερο όμως δεν είναι τα λόγια - ομολογία της σύζευξης Κυβέρνηση - αργυρώνητων δημοσιογράφων αλλά τα ....
γέλια των συστημικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που χάριν εντυπωσιασμού και ενώ στην πραγματικότητα έχουν όλα τα ΜΜΕ να ασκήσουν κριτική επιλέγουν που θα μιλήσουν ως αν..."δημοκράτες" που είναι!

Το σιωπητήριο όμως του Πρετεντέρη στα στελέχη και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ποτέ δεν απασχόλησε, ούτε ήταν λόγος συζήτησης και ανησυχίας για τον Σαμαρά...
Ανησύχησε ωστόσο που στον Πρετεντέρη δεν θα βρίσκονται βουλευτές της "αντιπολίτευσης" ενώ κάτι τέτοιο φαινομενικά τον εξυπηρετεί..

Γιατί άραγε να ανακαλέσει λοιπόν τον ΣΥΡΙΖΑ στην.... τάξη ο καταρρέοντας Πρωθυπουργός;!

Αποτελεί "ύβρι" για τον πραγματικό κυβερνήτη - Μπόμπολα - κάποιοι, έστω και πρόσκαιρα, να αμφισβητούν την εξουσία του και τους υπαλλήλους και πρέπει με τον πλέον επιτακτικό τρόπο να τους γίνει σαφές και να επιστρέψουν στο....κλουβί τους τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές..

Τουλάχιστον ο Σαμαράς είπε και μια αλήθεια ανάμεσα στο τόσα ψέματα που ακούσαμε χθες!
Θέλει το ΣΥΡΙΖΑ στο.....γυαλί του MEGA γιατί έτσι του υπέδειξε το Big Boss..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών