Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2014

ΙΔΟΥ ΤΟ SUCCESS STORY ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ: ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

sleeping-sickness
Στην Ελλάδα της… ανάπτυξης (σαμαροβενιζελιστί «success story») και της (δήθεν) επικείμενης απαλλαγής από το Μνημόνιο, φτωχά παιδιά, προερχόμενα κυρίως από οικογένειες ανέργων, λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία! Το φαινόμενο αυτό είχε παρατηρηθεί και τα προηγούμενα μνημονιακά χρόνια, αλλά οι παπαγάλοι των Σαμαροβενιζέλων –που μασάνε καλά- είχαν διακωμωδήσει την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει τα αφεντικά τους μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού.  
Σε μία, λοιπόν, από....
τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (και άλλοτε πιο ευημερούσες…), το Ηράκλειο Κρήτης έχουν μέχρι τώρα καταγραφεί επισήμως πέντε περιστατικά παιδιών που λιποθύμησαν μέσα στις τάξεις τους από την πείνα. Μάλιστα, τα παιδιά αυτά αρνήθηκαν να πάρουν βοήθεια από την κοινωνική υπηρεσία γιατί ντρέπονταν.
Αυτά είναι τα χάλια της Ελλάδος! Και παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που είναι πρόθυμοι να ψηφίσουν αυτούς που φταίνε για τη δυστυχία μας!

1 σχόλιο:

  1. ελατε βρε παιδια ,θα στεναχωρηθουμε για τους ελληνες; εαν ομως ειναι λαθροπηθηκοι εκει ναι δεν θα τους αφησουμε νηστικους ,πως να το κανουμε να μεινουν για σπορος ,να μην χαθει η ρατσα τους ,βλεπ. τετοια μπουμπουκια δεν βρισκεις καθε μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών