Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2014

Η κατάπτωση ενός «σοβαρού» αστυνομικού ρεπόρτερ σε «κατίνα»


Προκαλεί πραγματικά θλίψη η κατάντια ενός ολόκληρου συστήματος, το οποίο ελλείψει στοιχείων έχει περιπέσει στο απλό κουτσομπολιό.
Τι απέγιναν άραγε τα «οπλοστάσια», το «μαύρο χρήμα» και όλα αυτά τα ευφάνταστα που διακινούσε το «Βήμα»; Αποδείχτηκαν αισχρά ψεύδη, αλλά τουλάχιστον είχαν μία σοβαροφάνεια ως καταγγελίες. Πλέον έχουν μείνει μονάχα αθώα μηνύματα λαϊκών ανθρώπων, τους οποίους κοροϊδεύει το «Βήμα», λες και οι συντάκτες του είναι οι «Μαρίες Αντουανέτες» της διανόησης.
Είναι πάντως αξιοσημείωτο, ότι .....
οι μυστικές υπηρεσίες που προμηθεύουν παρανόμως τους δημοσιογράφους με «υλικό» προς γράψιμο, έχουν τέτοια ένδεια έστω και ενδείξεων που πλέον δίνουν φωτογραφίες Φιλιππινέζων στρατηγών, για να παρουσιαστούν ως «μέλη της Χ.Α.» και μηνύματα όπως τα προαναφερθέντα.
Το περίεργο είναι ότι αυτές τις προφανείς άνευ ουσίας ανοησίες, σπεύδουν να τις αναπαραγάγουν θεωρητικώς «σοβαρές» εφημερίδες, στην βιασύνη τους να λασπολογήσουν την Χρυσή Αυγή. Δεν καταλαβαίνουν, άραγε, πως ο μόνος εκτεθειμένος από την όλη υπόθεση είναι οι ίδιοι; Δεν καταλαβαίνουν πως τα ίδια τα δημοσιεύματα τους είναι ενδεικτικά της «σοβαρότητας» της όλης υποθέσεως; Δεν καταλαβαίνουν πως έτσι η μοναδική υπόνοια που δημιουργούν στους αναγνώστες τους είναι ότι διαβάζουν μία εφημερίδες με αρλεκίνους συντάκτες και αρχισυντάκτη που θέτει τα συμφέροντά του πάνω από την ενημέρωση των πολιτών;
Και κάτι άλλο, επειδή προ μηνών, οι ίδιοι «ρεπόρτερ» έλεγαν ότι «αναμένεται από μέρα σε μέρα» η πρόταση Ντογιάκου και παραλλήλως μέμφονταν τους διωκόμενους Συναγωνιστές ότι προσπαθούν να καθυστερήσουν την διαδικασία, επειδή δεν απεμπολούσαν τα νόμιμα δικαιώματά τους. Τι έγινε τελικά με την πρόταση; «Κόκκαλα έχει» που θα λέγανε και στο καφενείο; Αλλά, βέβαια, κάποιοι αντιλαμβάνονται πως η όλη υπόθεση της Χρυσής Αυγής δεν περιλαμβάνει υπουργοποιήσεις, αφού ο Σαμαράς καταρρέει, αλλά ευθύνες και πλέον αγχώνονται με ένα βασικό ερώτημα, το οποίο και τους απευθύνουμε: Με αυτές τις ανοησίες θα πάτε στην «δίκη του αιώνα»;
Ζωντανή μετάδοση για να γελάσει και το ποικιλόχρωμο ερίφιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών