Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2014

Η Χρυσή Αυγή σε όλο τον κόσμο - Φωτογραφίες/ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή σε όλο τον κόσμο
Έναν Ήλιο χωρά η Καρδιά μας κι Εμάς δεν μας χωρά όλη η Γη! Η Χρυσή Αυγή παγκόσμιο σύμβολο Ελευθερίας και Αντίστασης

Την είσοδο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη Βουλή των Ελλήνων, κατ' εντολή 500.000 περίπου Ελλήνων ακολούθησε η συστηματική συκοφάντηση και λασπολογία εις βάρος του Κινήματος από τα πολιτικά κόμματα των διεφθαρμένων, καθώς επίσης και από εγχώρια και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η πολιτική τρομοκρατία η οποία ασκήθηκε και συνεχίζει να ασκείται με τη μορφή της βομβαρδιστικής επικοινωνιακής σπίλωσης, κορυφώθηκε από....
το ξημέρωμα της 28ης Σεπτεμβρίου 2013, οπότε η αντεθνική κυβέρνηση εξαπέλυσε ένα κυνήγι μαγισσών το οποίο οδήγησε στις συλλήψεις του Αρχηγού, εκλεγμένων βουλευτών του Κινήματος και δεκάδων συναγωνιστών.
Παράλληλα όμως προς το δίκτυο λάσπης και συκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αναδύθηκε ένα κύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τη Χρυσή Αυγή, το οποίο γεννήθηκε στην Ευρώπη και εξαπλώθηκε ταχύτατα σαν τη φωτιά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο ευρωπαϊκός θαυμασμός προς τον Πολιτικό Αγώνα και τα επιτεύγματα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή εκδηλώνεται ευθύς μετά τον εκλογικό θρίαμβο του Ιουνίου του 2012. Εθνικιστικά Κινήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη διακρίνουν στο ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα την ηγέτιδα δύναμη της Αντίστασης ενάντια στο σιωνιστικό τέρας των τραπεζών και της διεθνούς τοκογλυφίας.
Η αφύπνιση των συνειδήσεων η οποία επετεύχθη χάρη στη Χρυσή Αυγή, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη την Ελληνική Ομογένεια, η οποία αγκάλιασε με θέρμη την τιτάνια προσπάθεια Επανελληνισμού της κατεχόμενης από τους διεθνείς τοκογλύφους Πατρίδας: όπου διαβιούν ελληνικές κοινότητες, γεννιούνται και πυρήνες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, έτοιμοι να υπερασπιστούν τα ελληνικά δίκαια, συμμετέχοντας στον Πολιτικό Αγώνα που λαμβάνει πια οικουμενικές διαστάσεις.
Στην Αμερική και στην Αυστραλία, οι Χρυσαυγίτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ενημερώσουν αφενός τους συμπατριώτες μας και αφετέρου για να τους κινητοποιήσουν στον Υπέρ Πατρίδος και Πίστεως Αγώνα. Όταν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, συγκροτούν οργανώσεις στο εξωτερικό προκειμένου να υφαρπάζουν τις ψήφους και την χρηματική υποστήριξη των ομογενών μας, οι Χρυσαυγίτες της Ομογένειας συγκεντρώνουν ρουχισμό και τρόφιμα για να αποδοθούν από το Κίνημα στους δεινοπαθούντες και εξαθλιωμένους συμπατριώτες τους στην Ελληνική Πατρίδα!
Τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με τις μαχητικές εκδηλώσεις συμπαράστασης Εθνικιστών από Κινήματα και Οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, με αφορμή τις συλλήψεις του Αρχηγού και βουλευτών του Κινήματος και κατοπινά με τις θρασύδειλες δολοφονίες των συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, από αριστερούς παρακρατικούς.
Η ελληνική εθνικιστική Δάδα, κατακαίει σήμερα τις καρδιές των Ελεύθερων ανθρώπων σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Κι ο Αγώνας για την επικράτηση των ακατάλυτων Ελληνικών Ιδεωδών συνεχίζεται απρόσκοπτα και με περισσότερο ζήλο, μέχρις ότου γίνουν πράξη οι στίχοι του Ύμνου του Κινήματος:
Μια Νέα θέλουμε Ελλάδα Που θα σκεπάσει όλη τη Γη!
Ακολουθεί ένα μικρό φωτορεπορτάζ από τις δραστηριότητες των Ελλήνων Εθνικιστών στο εξωτερικό
Νέα Υόρκη: Ο Μαίανδρος κυματίζει και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Διανομή έντυπου υλικού

Βίντεο δραστηριοτήτων, απάντηση στα παραμύθια των ορφανών του Μαρξ

Μανχάταν: Εκδήλωση συμπαράστασης

Από εκδήλωση στα γραφεία

Μελβούρνη στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου


Συγκέντρωση εναντίον των πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών