Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2014

ΑΛΛΟ ΕΝΑ… SUCCESS STORY ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ: ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι ξενόδουλοι πολιτικάντηδες αφανίζουν τον Ελληνισμό με γοργούς ρυθμούς. Οι Έλληνες οφείλουν να αντιδράσουν σε αυτήν την εθνοκάθαρση.

Γράφει ο Αντίοχος.

Αρνητικό ρεκόρ γεννήσεων είχαμε –σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ- στη μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν, το έτος 2013. Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο από την εποχή που η Στατιστική Υπηρεσία καταγράφει στοιχεία.
Πιο συγκεκριμένα, το 2013 είχαμε 94.134 γεννήσεις (48.430 αγοριών και 45.704 κοριτσιών), παρουσιάζοντας μείωση κατά...
6,21 % σε σχέση με το 2012, που είχαμε 100.371 γεννήσεις (51.654 αγοριών και 48.717 κοριτσιών), ενώ το 2011 είχαμε 106.428 γεννήσεις.

Επίσης όπως ανακοίνωσε η Στατιστική Αρχή η φυσική μεταβολή του πληθυσμού (δηλαδή η μεταβολή που οφείλεται μόνον στη διαφορά των γεννήσεων – θανάτων χωρίς συνυπολογισμό της λαθρομετανάστευσης) παρουσίασε αρνητική εξέλιξη, με φυσική μείωση του πληθυσμού κατά 17.660 άτομα.

Σημειωτέον, πως στα ανωτέρω στοιχεία δεν διευκρινίζεται πόσες από τις γεννήσεις αφορούν Έλληνες και αλλοδαπούς… Προφανώς, η συντριπτική πλειοψηφία των γεννήσεων αφορά αλλοδαπούς.

Και βέβαια, υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι για την υπογεννητικότητα που μαστίζει τον σύγχρονο δυτικό κόσμο, αλλά για τα συγκεκριμένα αρνητικά ρεκόρ των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα, υπεύθυνοι είναι αυτοί οι προδότες που μας επέβαλλαν το Μνημόνιο! Και ως υπεύθυνοι, πρέπει να τιμωρηθούν και γι’ αυτό στις εκλογές που έρχονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών