Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2014

Πέταξαν αυγά στον "δημοκράτη" Πρωθυπουργό.......... της Ιταλίας! (Φωτογραφίες)


Η Ιταλία είναι ακόμη μια χώρα της Μεσογείου (τυχαίο;! Διαβάστε εδώ) που μαστίζεται από τη μέγγενη των πλουτοκρατών και του συστήματος εξουσίας τους (Κοινοβουλευτική Πλουτοκρατία) που έχει ως αποτέλεσμα........ ανεργία - αποικιοκρατία από λαθρομετανάστες - εξόντωση του γηγενή πληθυσμού με διάφορους τρόπους κτλ.

Ο σημερινός Πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι, που έχει γαλουχηθεί στα..."σοσιαλιστικά" πρότυπα, μεταπηδώντας στη...."σοσιαλδημοκρατία" στα πλαίσια της "ανοιχτής διακυβέρνησης" επισκέφτηκε την πόλη Φεράρα και.... εκεί τον ανέμεναν δεκάδες διαδηλωτές. 

Την ώρα που ο ιταλός πρωθυπουργός​ συνομιλούσε με......
τρεις δημοσιογράφους διεθνών μέσων για την οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και για τα εργασιακά, οι διαδηλωτές αφού τον "στόλισαν" με διάφορες εκφράσεις που συνοδεύτηκαν και από τις αντίστοιχες χειρονομίες φρόντισαν να του υπενθυμίσουν και τις πιο... άγριες προθέσεις τους εκτοξεύοντας του αυγά!!!

Ο Μ. Ρέντσι προσπάθησε να το αντιμετωπίσει με χιούμορ και με τα γνωστά τσιτάτα της.... δημοκρατίας, ωστόσο η συνέχιση της συζήτησης έγινε με ντεκόρ τα... σπασμένα αυγά στα πόδια του Ιταλού Πρωθυπουργού θυμίζοντας του ότι είναι "κότα" και ποτέ δεν διαπραγματεύτηκε σε όφελος του Ιταλικού λαού.

Μη τολμήσει να πει κανείς και....."στα δικά μας"!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών